Puno putujete? Nakon svakog putovanja mori vas pitanje koliki će vam sada biti račun za mobitel? Niste uspjeli pronaći Wi Fi pa se niste nikome javili? Ta i mnoga druga pitanja muče svakog modernog putnika koji želi ostati u kontaktu sa svojom obitelji i prijateljima. A dok nemate pristup besplatnom WiFi-ju taj kontakt vas može puno stajati.

No i za to smo pronašli rješenje. Iako cijene roaminga padaju iz mjeseca u mjesec, ovisno o tome kako je Europska komisija raspoložena, i najave da će razgovori u inozemstvu od iduće godine stajati isto onoliko koliko i u matičnoj državi, nekako smo skeptični da će to biti upravo tako. Ali zato postoji rješenje, trenutačno, koje vam odmah može smanjiti troškove prilikom putovanja.

ChatSim je prva SIM karticu u svijetu koja vam omogućuje funkcioniranje chat aplikacija neovisno o tome gdje se nalazite. Za samo 12 eura godišnje možete slati neograničene poruke i emotikone putem Whatsapp-a, Facebook Messengera, Vibera i mnogih drugih instant messaging aplikacija. Zahvaljujući ovoj aplikaciji ostat ćete u kontaktu sa svojom obitelji, prijateljima i kolegama. Plus još nekih 3 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Gdje god da se nalazili, ChatSim vam omogućava da uvijek ostanete u kontaktu sa svojim prijateljima. Jednostavno umetnete karticu u svoj mobitel i počnete chat. Broj vam ostaje isti, osim što vas nitko neće moći dobiti na telefon putem poziva, jer ta opcija ne radi.

Kako radi? Prije svog putovanja naručite karticu putem web stranice www.chatsim.com. Kartica vam vrijedi godinu dana i u tom razdoblju ona će biti vaš savršeni suputnik. Baš za prave globetrottere. Aktivacija kartice je jednostavna i radi se o samo nekoliko klikova putem web stranice. Jednom kada stigne na vašu adresu jednostavno utipkate 19 znamenkasti broj koji se nalazi na kartici, vaš broj i ona je spremna za upotrebu. Naravno, nemojte zaboraviti staviti karticu u mobitel. Bez njega ona ne radi.

Ovo je još jedan način kako možete smanjiti troškove na svojim putovanjima. Samo na vrijeme naručite svoju novu simicu i već ste počeli s uštedama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju