Galerija Cheesecake s orasima 1 Orasi 1 Banane 1 Kikiriki 1

U trendu Kviz općeg znanja - 1 15 pitanja Kviz općeg znanja: Za one dobrih živaca i još boljeg pamćenja Forest house Niko - 12 Forest House Niko Čarobna šumska kuća: Gdje vrijeme teče sporije, priroda miriše intenzivnije, a stres – ne postoji Genova - 14 Genova u sjeni drugih Pesto, uspinjače i nezaboravne panorame: Najpodcjenjeniji talijanski grad koji nas je osvojio na prvu

Nekim namirnicama nije mjesto u smočnici ili kuhinjskom ormariću jer se na sobnoj temperaturi ubrzano kvare. Takav je slučaj s organskim maslacem od kikirikija i kokosa, marmeladama, tortiljama nakon otvaranja pakiranja.

Nakon što dozriju na sobnoj temperaturi onoliko koliko želite, banane također prebacite na hladno. No krumpir, češnjak i rajčice preporučuje se držati u smočnici.

Orašasti plodovi obiluju masnim kiselinama i zbog toga se lako kvare, pa ih je najbolje čuvati u hladnjaku. Očišćeni orasi potrajat će šest mjeseci u dobro zatvorenoj ambalaži spremljenoj u hladnjaku, a lješnjaci i godinu dana. Nakon što ih kupite, pohranite ih u hladnjak.

Pohranite ih u vrećice ili posude s poklopcem kako ne bi pokupili strane mirise. Možete ih držati u zamrzivaču pa vaditi prema potrebi, tako će potrajati i dvostruko dulje.

100 metara visoki drveni toranj s kojega možete vidjeti "pola" Austrije i Slovenije Pyramidenkogel - 1 Pyramidenkogel - 2 Pyramidenkogel - 3 +2 Pyramidenkogel - 5