Što trebate napraviti?
Kuhani krumpir u kori stavite kuhati u vodu na uobičajeni način. Kada je krumpir skuhan na pet sekundi ga potopite u hladnu vodu u koju ste dodali kockice leda, a onda brzo i lako uklonite koru s ovog gomoljastog povrća.

Zašto pali ovaj trik?

Led u hladnoj kupki će brzinski ohladiti gomoljasti plod zbog čega će površina krumpira biti ugodna za guljenje, a kora će se lakše moći ukloniti.

Kako ga koristiti?
Ovaj trik najbolje je koristiti kada trebate pripremiti velike količine salate od krumpira ili sličnog jela.

U trendu EastLink - 3 Pošto soba? "Prijevara" teška 744 tisuća eura: Hotel u kojemu nitko nikada nije uspio rezervirati sobu Malo Grablje - 4 Otok sunca Selo duhova na Hvaru: Malo Grablje u kojem ćete naći restoran s milijun zvjezdica Hrvatska ima divno more Teške su riječi pale Razlozi zbog kojih se turisti ne vraćaju kod nas na more: "Hrvati su postali jako neljubazni u zadnjih 10 godina"

U videu pogledajte kako najlakše oguliti kuhani krumpir.