Što trebate napraviti?
Kuhani krumpir u kori stavite kuhati u vodu na uobičajeni način. Kada je krumpir skuhan na pet sekundi ga potopite u hladnu vodu u koju ste dodali kockice leda, a onda brzo i lako uklonite koru s ovog gomoljastog povrća.

Zašto pali ovaj trik?

Led u hladnoj kupki će brzinski ohladiti gomoljasti plod zbog čega će površina krumpira biti ugodna za guljenje, a kora će se lakše moći ukloniti.

Kako ga koristiti?
Ovaj trik najbolje je koristiti kada trebate pripremiti velike količine salate od krumpira ili sličnog jela.

U trendu Bijela parmigiana s tikvicama Savršeno za ljeto Bijela parmigiana: Recept za zapečene tikvice sa šunkom i sirom Čiovo - 2 Nekad Boa, danas Čiovo Može i bez trajekta: Predivan otok nedaleko od Splita na kojem ćete pronaći pustinju, čisto more i rajske plaže Špageti s tunom Tjedni jelovnik Bez puno posuđa i kompliciranja: 7 prefinih ljetnih jela za svaki dan ovoga tjedna

U videu pogledajte kako najlakše oguliti kuhani krumpir.