Sastojci za tofu kajganu (za četiri osobe)
- 50 grama dimljenog tofua
 - 150 grama običnog mekanog tofua
 - povrće po želji (rajčica, paprika, mladi luk, crveni luk, šampinjoni...)
 - prstohvat crne himalajske soli
 - malo kurkume
 - nešto vode ili sojina mlijeka
 - maslinovo ulje
 
Priprema:
- Na malo maslinova ulja popržiti sitno nasjeckani dimljeni tofu i povrće po želji.
 - Za to vrijeme izmrviti običan tofu – ako je jako suh, može mu se dodati malo vode ili sojina mlijeka, pa ga dodati u tavicu.
 - Tofu i povrće začinite s malo kurkume u prahu i himalajskom soli. Pržiti minutu ili dvije te poslužiti.
 
Napomena: Crna sol ovom jelu daje pravi okus jaja, kurkuma mu daje boju, a dimljeni tofu "glumi" špek. U jelo možete dodati i nešto prehrambenog kvasca, zbog čega će vam se činiti da u kajgani ima i sira.

              
              
              
 
                    
 
                    
 
                    
 
                    
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            