Tjedan restorana u proteklo se desetljeće profilirao se u jednu od omiljenijih manifestacija kod ljubitelja vrhunske gastronomije, čime se promovira ugostiteljstvo i posebno djelatnost restorana. Istovremeno se ljudima koji si inače ne mogu priuštiti elitne restorane, omogućava posjeta najluksuznijim mjestima u zemlji.

"Svi uključeni restorani nude izvrsnu hranu i bogat izbor pića, u gotovo svima rade i vrhunski majstori kuhinje, a svake godine je i sve više restorana koji su tijekom akcije popunjeni do posljednjeg mjesta", ističe direktor festivala Ozren Drobnjak.


Ove je godine novost ponuda "Na koktel u hotel" u koju se uključuju hoteli visoke kategorije sa svojim hotelskim barovima koji će svakog dana sto minuta, (od 18 do 19:40) nuditi koktele po promotivnim cijenama do 25 kuna. Time se želi promovirati trend ispijanja koktela prije večere, koji je totalni hit sezone u svijetu.

U desetodnevnom će Tjednu kopktela tako sudjelovati zagrebački hoteli Esplanade, Sheraton, Westin i Antunović te Spa Golfer Hotel Svetog Martina na Muri i hotel Osijek iz Osijeka.


Sve detalje potražite na Facebook stranici Tjedna restorana!

Karta jela i restorana!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju