Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom smještajnih objekata koji uključuju više od 30 različitih vrsta objekata, uključujući hotele, apartmane, vile, hostele, farme, bungalove i brodove, neće razočarati ljubitelje neobičnog smještaja.

BIlo da ste odmalena sanjali ljetovanje na vlastitom otoku, noćenje u svjetioniku, igluu ili pak prizemljenom avionu, Booking.com pruža vam mogućnost ostvarenja tih snova. Želite li prvi sljedeći odmor pamtiti do kraja života, ne morate daleko putovati jer su vam neka od tih jedinstvenih iskustava nadomak ruke!

Ljubitelji povijesti - pažnja!
Zaljubljenici u povijest i kulturu na svojem odmoru mogu uživati u povijesnom raju u samom srcu Splita - Palace Judita Heritage Hotelu iz 16.stoljeća. Već će prvi korak u dvorište ove jedinstvene palače, smještene nedaleko od Dioklecijanove, odisati mirisom nekih davnih dana. Tome dojmu doprinose i panoramski pogledi na trg, ogoljeni kameni zidovi kojima toplu notu daje elegantan i luksuzan namještaj.Vlastiti otok i svjetionik? Zašto ne!
Volite Dubrovnik, ali ne i gužvu? Lighthouse Greben pravo je mjesto za vas. Objekt se nalazi na istoimenom otoku, naspram poluotoka Lapada. Grad je udaljen samo 15 minuta od vas, a ipak možete nesmetano uživati u vlastitoj oazi mira i tišine, okruženi morem.

Ledena čarolija u Finskoj

Ako niste ljubitelj ljetnih vrućina, mora i plaža ili jednostavno trebate osvježenje - što kažete na bijeg u ultimativnu zimsku idilu? U finskom Hotelu Kakslauttanenu možete odsjesti u pravom igluu i doživjeti magičnu polarnu noć i uživati u istinskoj sniježnoj idili.Jedinstveno iskustvo za sve koji su sanjali o pilotskom pozivu
Za ljubitelje aviona, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo - noćenje u bivšem Boeing 747 jumbo jetu u Stockholmu. Probudite se u luksuznom apartmanu u prenamijenjenoj pilotskoj kabini, nazdravite na balkonu s panoramskim pogledima na aerodromsku pistu i isplanirajte gdje ćete odletjeti u novu avanturu.

Internetska stranica Booking.com dostupna je na 42 jezika, nudi više od 873,500 hotela, uključujući više od 402,000 smještajnih objekata te pokriva više od 87,400 odredišta u 224 zemlje i teritorija diljem svijeta. Stranica također donosi više od 81 milijun recenzija gostiju koji su boravili u objektima te privlači online posjetitelje diljem svijeta, bilo da putuju poslovno ili privatno.

Uz više od 19 godina iskustva i tim koji broji više od 10.000 zaposlenika u 174 ureda diljem svijeta, Booking.com ima i vlastitu službu za korisnike koja je dostupna 0-24 kako bi gostima pomogla na njihovu jeziku i osigurala im izvrsno korisničko iskustvo.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju