Od 15. do 25. rujna, u samom srcu Zagreba, počinje prvi festival posvećen burgeru. U velikom slavlju okusa, na Zagreb Burger Festivalu, moći ćete uživati u najboljim burger restoranima i barovima koji će služiti svoje kreacije. Burger i pivo najbolji su prijatelji, a da ne ostanete žedni pobrinuti će se Staropramen i Zagrebačka pivovara.

Restorani i barovi koji sudjeluju na događaju su RougeMarin, Submarine BBQ, Boys Burger Bar BBBB, Kitchen & Grill PLAC, Brko & Brko, Šumski kuhar, Maredo Grill - Restaurant & Night Bar i ChevapRolls, a za piće tu je Rakijarnica Natural Cocktail bar, a za sve sladokusce Tutač.

Osim u najfinijim burgerima, punih 11 dana moći ćete uživati uz bogati glazbeni program festivala, panel diskusije, radionicama te sudjelovati u nagradnim igrama. U glazbenom dijelu programa nastupaju Bolesna Braća, DJ Eddy Ramich, Phat Philly, Jazz natašte, DJ Wiliam Collins, DJ Wiliam Collins, DJ Bronco Boobalooga, Songkillers, DJ Bizzo Brigante, B and The Bops i Jazz natašte.

Zagreb Burger Festival će dobiti titulu najboljeg hamburgera u dvije kategorije : ‘Burger’ i ‘Burger by People’. Djeca će se moći okušati u kreativnim radionicama ‘Burger by Kids’ i ‘Veggie kids’, a tu su I dvije panel diskusije, ‘Fenomen Burger scene’ I ‘Zagreb Gourmet Grad’.

Cilj Zagreb Burger Festivala je podizati razinu konkurentnosti i standarda industrije hrane i pića te atraktivnosti grada u turističkom i društvenom smislu.

Od ponedjeljka do četvrtka, festival je otvoren od 14 do 23, u petak do 1 sat, a u subotu od podneva do 1 te u nedjelju do 23 sata.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju