Novootvoreni bar Hugo's nije samo mjesto koje ćete rado posjećivati zbog odlične kave, velikog izbora pića ili odličnih noćnih provoda – Hugo's je novo mjesto u Zagrebu koje će vam pružiti mnogo više. Interijer ovog lokala pravo je arhitektonsko ostvarenje u skladu sa svim standardima današnjice u poimanju lijepoga, koje će vas zadiviti ambijentom i uređenjem.

Ideja za uređenje došla je od želje da se stvori ugodno mjesto za jutarnju kavu, popodnevni odmor ili nezaboravni noćni izlazak. Iako često ove tri varijante nemaju puno zajedničkih komponenata, Hugo's spaja naizgled nespojivo. Tako je i cijeli prostor postavljen u naizgeld nemoguće odnose – freske propetih konja nasuprot 90's industrial looka ograda galerija ili pak monokromatsko plastično cvijeće na zidovima u dijalogu s motivom arabeske na oblogama šanka osvjetljenog crnim kuglama koje simboliziraju pomrčinu sunca... A na samom ulasku u lokal nalazi se njegov zaštitni znak – instalacija ogoljenog ružičastog stabla koje svakako postaje simbol cijeloga prostora.„Premda su motivi posuđeni sa svih strana, ovdje se ne radi o eklektičnom stilu. Naša namjera bila je stvoriti blago dekadentan prostor laissez faire atmosfere, nešto poput kritike i provokacije na svijet oko nas“, poručuju iz arhitektonskog biroa Iqon Studio, koji je zaslužan za dizajn ovog interijera.

Grafike konja koje se prostiru duž cijelog interijera, instalacija drva te zemljani tonovi u kombinaciji s modernom pink te žutom i ljubičastom bojom svakako pokazuju odvažnost spajanja elemenata prirode s dizajnom 21. stoljeća.„Kada smo razmišljali o izgledu lokala, vodili smo se idejom da se izbjegne ikakav dojam formalno dizajniranog prostora“, kažu vlasnici Hugo'sa. Tom niti vodiljom arhitekti Iqon Studija stvorili su pulsirajuću pozornicu za odvijanje života sa svim svojim vrlinama i manama, fantaziju ne tako daleku od uvrnutih vizija Tima Burtona, mjesto koje neće toliko doslovno emitirati poruku o vlastitoj ekskluzivnosti, već gotovo živi organizam koji svakom posjetitelju šapuće drukčiju priču.
A koju će vam priču ekipa iz Hugo'sa pripremiti u nadolazećoj sezoni partija možete pratiti na njihovoj stranici na Facebooku ili ih posjetiti na adresi Jarunska 5.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju