Za ovaj pirjano-pečeni specijalitet biti će vam potrebno sljedeće:
maslac
sol
papar
češnjak u granulama
svjež češnjak
tabasco
luk
pivo

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

U tavi na maslacu prepržite luk, dodajte svjež češnjak i začinite solju i paprom. Poslažite komade piletine (zabatak) i zalijte pivom, dodajte tabasco i začinite po želji, pripazite u slučaju žena i djece na zabavi!

Neka se krčka u tavi cca petnaestak minuta, a zatim zabatke prebacite na roštilj. Tu ćete ih peći još otprilike pola sata na laganom levelu. Svakako ih na kraju premažite umakom koji vam je ostao u tavi. Dobar tek!