Dva velika krumpira narežite na ploške debljine pola centimetra. Premažite ih uljem, složite u protvanj/tepsiju, začinite solju i paprom, i pecite oko dvadesetak minuta.

Dok se krumpiru peku, u tavi pirjajte mljevenu govedinu dok ne poprimi smeđu boju. Izbacite iz tave višak masti, dodajte crni grah i vodu, i ostavite na vatri još desetak minuta.

Pečene krumpire složite na pladanj, prekrijte ih slojem naribanog sira, zatim slojem mesa i graha, pa opet slojem sira. Zatim slijedi sloj zelene salate i rajčice, a kako završiti i poslužiti - pogledajte u videu....

U trendu Tekućina iz konzerve slanutka ili graha zove se aquafaba Važno pitanje Treba li ispirati tekućinu iz konzerve graha ili slanutka? Suhomesnati proizvodi Skraćuju život Stručnjak za dugovječnost otkrio: Nemojte jesti ovih 5 "otrovnih" vrsta hrane Pirjane tikvice Uz meso i ribu Najfinije pirjane tikvice: Recept za sjajan prilog gotov za 10 do 15 minuta