Dva velika krumpira narežite na ploške debljine pola centimetra. Premažite ih uljem, složite u protvanj/tepsiju, začinite solju i paprom, i pecite oko dvadesetak minuta.

Dok se krumpiru peku, u tavi pirjajte mljevenu govedinu dok ne poprimi smeđu boju. Izbacite iz tave višak masti, dodajte crni grah i vodu, i ostavite na vatri još desetak minuta.

Pečene krumpire složite na pladanj, prekrijte ih slojem naribanog sira, zatim slojem mesa i graha, pa opet slojem sira. Zatim slijedi sloj zelene salate i rajčice, a kako završiti i poslužiti - pogledajte u videu....

U trendu Vardizija - 6 Vardzija Kameni grad kraljice Tamare: Čudo isklesano u stijeni od 19 katova u kojem je živjelo 50 tisuća ljudi Playa de Gulpiyuri - 2 Najmanja na svijetu Čudo prirode: Predivna pješčana plaža na 100 metara od mora Villa Lovelos u Lovincu - 22 Villa Lovelos u Lovincu Sedam minuta od naplatnih kućica: Planinska oaza luksuza i mira u srcu Like