Dva velika krumpira narežite na ploške debljine pola centimetra. Premažite ih uljem, složite u protvanj/tepsiju, začinite solju i paprom, i pecite oko dvadesetak minuta.

Dok se krumpiru peku, u tavi pirjajte mljevenu govedinu dok ne poprimi smeđu boju. Izbacite iz tave višak masti, dodajte crni grah i vodu, i ostavite na vatri još desetak minuta.

Pečene krumpire složite na pladanj, prekrijte ih slojem naribanog sira, zatim slojem mesa i graha, pa opet slojem sira. Zatim slijedi sloj zelene salate i rajčice, a kako završiti i poslužiti - pogledajte u videu....

U trendu Piccolina kućica, Gata, Airbnb - 1 70 eura za noć Za savršen odmor dovoljno je svega 19 kvadrata! Dokaz je i ova kućica u okolici Splita Rustica - 4 Velike porcije, ali... Restoran Rustica: "Narodni" restoran na početku Dubrave koji nije ostavio dobar dojam La Pelosa - 2 Sladak život gorkog okusa Talijanski Maldivi? "Plaža koju morate vidjeti" ima pravila koja se neće svima svidjeti