Tema: #meso

Savjeti za neiskusne: 5 najčešćih grešaka koje radimo kada pečemo šnicle

16.2.2018
Odrezak

Ako želite lijepu koricu na površini mesa, kao i sočnu ružičastu sredinu, najbolje bi bilo meso "odmoriti" na sobnoj temperaturi barem pola sata prije pečenja...

Trik francuskih chefova: I žličica zmijske trave...

15.2.2018
Maslac

Car francuske kuhinje dodaje se u umak Béarnaise, odlično se kombinira s mesom, a omiljen je začin i za aromatizirani maslac...

Trik za paniranje šnicli na jednom tanjuru s kojim ćete potrošiti manje jaja i brašna

29.1.2018
Panirani odrezak

Odrezak, sir ili povrće može se panirati na jednom tanjuru. Tako ćete smanjiti potrebne količine jaja, brašna i krušnih mrvica, ali i nered u kuhinji.

5 kulinarskih zakona za savršeno pečeni krumpir

26.1.2018
Krumpir

Za hrskavost krumpirima dodajte palentu, a volite li više okus peke pomiješajte ih s mesom i povrćem pa pripremite u vrećici za pečenje...

Fantastično! Kako jeftin komad mesa pretvoriti u šniclu vrijednu 400 kuna?

9.3.2017
Meso

Suho zrenje (eng. Dry aging) daje mesu posebnu mekoću i punoću okusa, ali i dodatnu nutricionističku vrijednost...

Savršeno pečeni odojak: 5 savjeta za mekano meso i najhrskaviju koricu

21.12.2015
Pečeni odojak

Najbolje ćete rezultate postići ako stavite peći meso koje je sobne temperature. Stoga bi bilo dobro da željeni komad izvadite iz hladnjaka barem pola sata ili sat vremena prije pečenja.

Neodoljivi namaz od luka: Recept koji stane u jednu rečenicu

15.12.2017
Namaz

Pekmez od luka od jednostavnih jela stvara senzaciju; dodaje se hot dogu i sendvičima, poslužuje uz pečenja i paštete, a fantastičan je i uz krvavice...

Opasno dobra marinada za najsočnija rebra iz pećnice

9.6.2017
Rebra

Amerikanci se ponose svojim umijećem pripremanja pečenih rebara. Tajna je u dobroj marinadi. Chef Marcus Samuelsson otkrio je svoj recept koji jamči najsočnije meso iz pećnice.

punkufer.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice punkufer.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice punkufer.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se