linker-img
  • Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Odabrano
  • Želim više
  • Preporuke
close image
  • Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Odabrano
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

#meso

Meso za gulaš je obično žilavo prije termičke obrade
Tako lako

Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini

Grillades i grits popularni je doručak na jugu SAD-a
Krijepi dušu

Pirjano meso i griz: Recept za doručak bez kojeg je nezamislivo započeti dan na jugu SAD-a

U dobroj marinadi skriva se tajna sočnog odreska
Bez grama ulja

Veličanstvena marinada od samo 4 sastojaka za sočan odrezak s roštilja koji će se pamtiti

Meso
Za zdravlje (i ručak)

Test od pet sekundi otkriva je li meso svježe ili pokvareno

Francuski složenac
Što je za ručak?

Jednostavno, a prefino: Recept za francuski složenac od mljevenog mesa, sira i krumpira

Korejska tjestenina
Jelo puno okusa

Korejska tjestenina: Recept za ramstek s rezancima u pikantnom umaku

Marokanske okruglice
Neodoljive!

Sitne, ali dinamitne: Recept za sočne marokanske loptice u umaku od rajčice

Još vijesti
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

close