Sastojci:
Maslinovo ulje
Pileća prsa
Morska sol i svježe mljeveni crni papar
1 svježa ljuta papričica prepolovljena po dužini
3 grančice svježeg ružmarina
6 češanja češnjaka
150 ml bijelog vina
4 kriške bruschette

U trendu Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura

U tavu s malo maslinovog ulja stavite piletinu (kožom prema dolje). Piletinu prije toga posolite i popaprite. Poklopite, i pecite 2 do 3 minute dok koža ne poprimi zlatnu boju. Okrenite piletinu, stavite papričicu, ružmarin i češnjak. Sve zajedno pirjajte još 20 do 25 minuta.

Maknite tavu s vatre, zalijte vinom i pustite tridesetak sekundi da alkohol ispari. Vratite tavu na vatru još 2 do 3 minute. Izvadite piletinu i ostavite 5 minuta da 'odmori'.

Zajedno s umakom poslužite na bruschetti. Slikajte. Stavite na Fejs, ili gdje bilo. Čekajte lajkove i uživajte u papici!