Sastojci:
Maslinovo ulje
Pileća prsa
Morska sol i svježe mljeveni crni papar
1 svježa ljuta papričica prepolovljena po dužini
3 grančice svježeg ružmarina
6 češanja češnjaka
150 ml bijelog vina
4 kriške bruschette

U tavu s malo maslinovog ulja stavite piletinu (kožom prema dolje). Piletinu prije toga posolite i popaprite. Poklopite, i pecite 2 do 3 minute dok koža ne poprimi zlatnu boju. Okrenite piletinu, stavite papričicu, ružmarin i češnjak. Sve zajedno pirjajte još 20 do 25 minuta.

Maknite tavu s vatre, zalijte vinom i pustite tridesetak sekundi da alkohol ispari. Vratite tavu na vatru još 2 do 3 minute. Izvadite piletinu i ostavite 5 minuta da 'odmori'.

Zajedno s umakom poslužite na bruschetti. Slikajte. Stavite na Fejs, ili gdje bilo. Čekajte lajkove i uživajte u papici!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju