Kako vam se više nikad ne bi dogodio propust prilikom okretanja mesa na roštilju, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite tečaj roštiljanja na kojem će vam kralj mesa i vlasnik brenda Meat the King, Tihomir Smoljanec, otkriti sve svoje tajne za pripremu sočnog odreska.

Tihomir je u svijetu gastonomije poznat prije svega po svom jedinstvenom načinu odležavanja domaćeg junećeg mesa i crne slavonske svinje, no njegov roštilj neće odbiti ni najzahtjevnija nepca.

U sklopu kampanje ''Volim što radim'' koju sponzorira Mercedes-Benz Vito Furgon, četiri čitatelja nagraditi ćemo tečajem s kojeg neće otići gladni – ni znanja, ni trbuha.

Želite li biti jedan od sudionika tečaja roštiljanja, prijavite se na kreativni natječaj tako da ispod objave na Instagram profilu Punkufer.hr-a opišete kako je izgledao vaš najveći gaf tijekom roštiljanja. Bitno je da to učinite u razdoblju od 16. do 27. rujna 2019. godine. Autori najkreativnijih odgovora naučit će kako pripremiti roštilj poput onoga u vrhunskim restoranima.

Tečaj roštiljanja održat će se u ponedjeljak 30. rujna 2019. godine, a pobjednike ćemo o detaljima obavijestiti 27. rujna 2019. godine porukom u inboks na njihovu profilu na Instagramu i u članku na portalu Punkufer.hr.

Više o nagradnom natječaju i pravilima pročitajte ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju