Pravila kreativnog natječaja ‘Postani roštilj majstor uz kralja mesa“
 

ČLANAK 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Instagram profil punkufer.hr, organizira kreativni natječaj pod nazivom ‘Postani roštilj majstor uz kralja mesa“ (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za čitatelje portala punkufer.hr i posjetitelje Instragram profila punkufer.hr. Kreativni natječaj organizira se u svrhu promocije projekta „Volim što radim“ portala punkufer.hr

ČLANAK 2.

Kreativni natječaj počinje 16.09.2019. i traje do 27.09.2019.

ČLANAK 3.

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koje prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj koji su sudionici ostavili putem Instagram profila punkufer.hr .

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Instagram profilu punkufer.hr objavi njihovo ime i prezime i/ili korisničko ime te vidi to što su napisali.

ČLANAK 4.

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju svi Sudionici koji u razdoblju od 16.09.2019. do 27.09.2019. na Instagram profilu punkufer.hr komentiraju fotografiju postavljenu od strane punkufer.hr sa ciljem objave natječaja. Zadatak sudionika bit će da nakon objave natječaja na Instagram profilu portala punkufer.hr napišu kreativan odgovor na postavljeno pitanje, bez naknadnog uređivanja (edita).

ČLANAK 5.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Kreativnog natječaja Priređivača, te da će nakon 31.12.2019. godine biti uništeni.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime i/ili korisničko ime te sadržaj komentara koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.

Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi.

ČLANAK 6.

Pripređivač će odabrati četiri najkreativnija odgovora te će dobitnici o nagradi biti obavješteni 27.9.2019. putem poruke u Inbox na njihovom Instagram profilu i objavom u komentaru ispod spomenute Instagram objave od strane Priređivača.

Nagrada je kratki tečaj roštiljanja za četiri dobitnika, u organizaciji Tihomira Smoljaneca, vlasnika branda Meat the King.

ČLANAK 7.

Tečaj roštiljanja će biti medijski popraćen od strane portala punkufer.hr

ČLANAK 8.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Kreativnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni komentar s objave Kreativnog natječaja na Instagram profilu punkufer.hr .

ČLANAK 9.

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.
31.12.2019. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu privatnost@novatv.hr, (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje istih više neće biti moguće.
NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr .
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

ČLANAK 10.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Kreativnom natječaju objavljenim na Instagram profilu punkufer.hr prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.
U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na privatnost@novatv.hr . Priređivač će u zakonskom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.
Facebook nije uključen u organizaciju ovog nagradnog natječaja

ČLANAK 11.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Kreativni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

ČLANAK 12.

Na Instagram profilu punkufer.hr tijekom trajanja Kreativnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

ČLANAK 13.

6 pobjednika Kreativnog natječaja biti će nagrađen od strane Priređivača.

ČLANAK 14.

Tijek Kreativnog natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača. Komentari neprimjerenog sadržaja neće biti objavljeni.

ČLANAK 15.

Smatra se da su sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

ČLANAK 16.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Kreativnog natječaja ili Kreativni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

ČLANAK 17.

Svaka promjena vezana uz Pravila Kreativnog natječaja biti će objavljena na IG profilu punkuferhr. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Instagram profilu punkufer.hr i / ili putem inboxa Instagram profila punkufer.hr .
NOVA TV d.d