Chef Stjepan Vukadin, član žirija showa MasterChef Nove TV otvorio je restoran Il Ponte u Trogiru koji plijeni pozornost lijepim, modernim interijerom. Vrsni chef prethodno je vodio kuhinju splitskog restorana Zrno soli, no u novom trogirskom restoranu ima veću slobodu ostvariti svoju restoransku viziju.

Okusi Mediterana u kojima se isprepliću hrvatski gastronomski korijeni s modernim tehnikama, kulinarska su filozofija iza jelovnika na kojem se mogu pronaći specijaliteti poput guste riblje juhe s domaćim kruhom ili dugo kuhanog rižota od bifteka s kremom od skute i slamom od korijena peršina.

Vukadinova namjera nije samo osmisliti put do gostiju koji u Trogir dolaze tijekom turističke sezone. Most prema domaćim posjetiteljima gradi i radom tijekom cijele godine, kao i samom lokacijom te besplatnim parkingom. Dodatni plus zasigurno su i prijateljske cijene.

Odlučite li ga posjetiti, Il Ponte je utorkom zatvoren, a svim ostalim danima rade od podneva do ponoći. Do tada pogledajte interijer restorana u našoj galeriji, a chefa Vukadina pratite u MasterChefu Nove TV.

Recept iz emisije: MasterChef voćna senzacija s kremom od mascarponea MasterChef - 4 MasterChef - 3 MasterChef - 2 +1 MasterChef - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju