Zagrebačka gastronomska scena bogatija je za još jedno opušteno mjesto – Lažni svjedok kreiran je po konceptu kvalitetnog, kreativnog i cjenovno prihvatljivog tanjura, koji je uvijek baziran na domaćim i pomno odabranim namirnicama.

„Najvažnije nam je bilo ponuditi svakom gostu domaće namirnice. Surađujemo s domaćim OPG-ovima koji nam dostavljaju perad, jaja, svježe meso, suhomesnate proizvode, voće, povrće, ribu, a divljač nabavljamo u suradnji s Lovačkim društvom iz Garešnice. Vjerujemo u namirnice i ništa ne prepuštamo slučaju, a samim time, vjerujemo da će gosti to i prepoznati“, kaže vlasnik Lažnog svjedoka Filip Žaja.

Zanimljivi ambijent odiše pozitivnom energijom, a to je moguće osjetiti već pri samom ulasku u bistro. Interesantne zidove oslikali su mladi umjetnici Rudolf Crnko i Nikola Zorotović, što je samom prostoru dalo jedinstvenu urbanu notu i prepoznatljivost.

Ugodna i topla atmosfera objedinjuje četiri koncepta: francusku pekarnicu, bistro, bar i pizzeriju. Cilj upravo takvog koncepta je iznjedrio ideju i želju da gosti u specijalitetima mogu uživati od ranog jutra pa sve do kasne večeri.

Francuska pekarnica savršen je izbor za sve one koji prije posla i obveza žele provesti barem trenutak uživanja u mirisnim pecivima i kavi, a u bistrou će se svaki dan od 10 do 14 moći probati ukusne dnevne ponude i à la carte ponuda koja uključuje hladna i topla predjela te jela s à la carte ponude.

Brunch ponuda upotpunjena je gotovim jelima po izboru chefa kuhinje, a bit će kreirana na tjednoj bazi i uz duboko ‘poštovanje’ prema lokalnim namirnicama. S obzirom na to da je pizza jedno od omiljenih jela na svijetu, u Lažnom svjedoku možete je probati u raznim oblicima i okusima.

Ljubitelji pizze moći će uživati u osam napuljskih pizza koje se nalaze u stalnoj ponudi. Ako je želite pojesti brzinski i „s nogu“, i to je moguće.

Cijeđeni sok, smoothie, kava za van ili topli kroasan savršene su opcije za one koji uvijek nekamo žure. Osim ugodnog interijera, pogled na najljepši zagrebački park – Zrinjevac, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju