Mime's Trattoria novi je restoran u zagrebačkoj četvrti Vrbani, na adresi Lopatinečka 4, koja nudi bogatu ponudu talijanskih jela temeljenih na jednostavnim, ali vrlo ukusnim sastojcima.

Beef tartar, talijanski sirevi, mortadela, pršut Parma, Carrpaccio, Buratina, kremasti rižoti i njoki, ravioli, salate, pizze, samo su neke od stvari koje možete tamo probati.

„Fascinantno je vidjeti Talijane kako uživaju dok pripremaju hranu, oni to istinski vole, a vole i jesti. Najukusnija jela su uvijek jednostavna, ali samo ako je namirnica vrhunska. To želim približiti gostima, a važno je i da su opušteni, bez žurbe i da jedu u društvu. U hrani se uživa i nadam se da će se svi tako osjećati u Mime's Trattoriji,“ dodaje Joško Kovač, vlasnik restorana.

Ne čudi stoga što se u Mime's Trattoriji vodi posebna pažnja o kvaliteti namirnice i načinu na koji se ona priprema. Na jelovniku kojim obiluje maslinovo ulje, bosiljak, origano i domaća rajčica naći će se za svakoga ponešto.

Mime\'s Gourmet Bar - 2 Hrana i piće Mime's: Fina domaća kuhinja za guštanje na ugodnoj zagrebačkoj terasi

Mime's Trattoria gastronomski je nastavak priče Joška Kovača koju je pokrenuo s Mime's Gourmet Barom u Petrinjskoj ulici u Zagrebu, a koja je donijela dašak tradicionalnih hrvatskih okusa u modernom ruhu na tanjure građana u centru metropole. 

Osim zanimljivih jelovnika, oba mjesta karakterizira i pomno uređen interijer upotpunjen atraktivnim štukaturama, visokim stropovima i upečatljivim namještajem.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju