Caffe bar i delicije Naša priča by Flâneur zagrebačka je destinacija za ljubitelje jednostavnih, ali zaigranih jela od kvalitetnih sastojaka, koja se smjestila kod Petrove bolnice. Fina kava, bogati doručci, marende subotom i povremena događanja, poput vinskih degustacija, radionica ili kvizova neki su od razloga zašto se odlazi u Kmaufovu 22.

U Našoj priči koja se otvara u sedam sati, od jutra se poslužuju tostovi, kroasani i tortilje sa sokom od svježe cijeđene naranče i kavom, a nešto kasnije na red dolaze salate i tjestenine. Fuži ili salate s biftekom, tunom, piletinom, kozicama i svježim kravljim sirom dio su jelovnika koji se neprestano ispisuje novim jelima. Okosnica njihove ponude je tost kojem pristupaju kao ozbiljnom jelu.

"Pazimo na izbor namirnica; nema tu šunke za pizzu sumnjive kvalitete, sve mora biti kvalitetno. Kako drugačije dobiti kvalitetan proizvod? Nismo se libili spremiti tost od namirnica visoke kategorije. Primjerice, radimo tost s kozicama koje nabavljamo od jedne bračke ribarnice, spremamo i Hawaii tost s ananasom pa tuna tost, tost s jajem na oko, ali vrlo nam je popularan Mini Tomlet, to jest tost s jajem, šunkom i sirom. Ima još pregršt raznih kombinacija", kaže, glavni i odgovorni Tomislav Stiplošek.

Najnoviji tost u ponudi Naše priče mami komadićima bifteka, a kako kažu u Našoj priči, najviše se pazilo da meso bude sočno. Cijene tosteva se kreću od otprilike 15 do 35 kuna, tjestenine od oko 50 kuna, a slične su i cijene salata.

Belfanini: Prhki blagdanski kolači koje Talijani peku u čast "Baki Mraz" +0 Belfanini

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju