Da biste fino jeli, ne morate provoditi sate u kuhinji. Ukusan obrok možete spremiti i za 20-ak minuta. Potvrđuju to i ovi recepti s Punkufera.

Pašteta od kuhane šunke i jaja

Ostalo vam je kuhanih jaja i šunke od blagdanskog stola? Uskrsne ostatke pretvorite u finu paštetu koja će se sjajno sljubiti s tostiranim kriškama kruha. Riječ je o brzinskom receptu koji ćete začas napraviti.

Tjestenina sa šparogama i graškom

Pasta primavera ili u direktnom prijevodu s talijanskog jezika ''proljetna tjestenina'' sjajan je izbor kada želite pojesti nešto fino i lagano za što ne morate provesti puno vremena u kuhinji. Štoviše, ovo jelo bit će gotovo u 15-ak minuta.

Kozice u slatko-kiselom umaku

Slatko-kiseli umak temelj je brojnih kineskih jela. S njime možete pripremiti različite vrste bjelančevina – od svinjetine do morskih plodova. Sjajan će biti dodatak i uz kozice.

Pečeni njoki s gljivama i sirom

Umjesto da ih skuhate, njoke ispecite zajedno s povrćem i gljivama u pećnici. Ispečeni njoki hrskavi su izvana, a mekani iznutra te neodoljivo podsjećaju na pečeni krumpir.

Pohana svinjetina tonkatsu

Tonkatsu ili pohana svinjetina omiljeno je jelo u Japanu. Fino, hrskavo, brzo pripremljeno i posluženo s osvježavajućim umacima ili prilozima, često se nađe na japanskim stolovima. Možete ga napraviti i u vlastitom domu za 20-ak minuta.

Ručak za 15 minuta: Koji su komadi mesa najbolji na naglo? Meso - 2 Meso - 1 Pohana svinjetina +0 Tajne mekanog mesa

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju