Prekrasan i fotogeničan ambijent samo je jedan od aduta zagrebačkog Mime's Gourmet Bara. Maštovita ekipa koja stoji iza ovog zagrebačkog bistroa u Petrinjskoj 44 osmislila je ponudu u kojoj se svakodnevno nalazi jedna juhica, razne vrste jela na žlicu koje vraćaju u djetinjstvo, poput leće s domaćom dimljenom kobasicom, pa sve do nekih tradicionalnih jela napravljenih na moderan način.

Najnovija ponuda zadovoljit će i najzahtjevnija nepca. Tu je tuna steak sa svježom salsom, guacamoleom i prženim lukom, roast beef s pečenom paprikom, kozjim sirom, ukiseljenim lučicama i dresingom od meda i senfa.

Bistro Mime\'s - 2 Hrana i piće Mime's: Novi zagrebački "šnicl bar“ u kojem se jede fina domaća hrana

Ljubitelji tartarskog bifteka uživat će u onom koji nudi Mime's u kombinaciji s hrskavim domaćim čipsom, a tuna confit s crvenom lećom, narančom, koromačem i mladim lukom savršen je izbor za ove toplije dane. Na meniju je i nepogrešiva klasika sastavljena od tagliatella bolognese s espumom od parmezana.

U raznolikoj ponudi Mime'sa možete pronaći gotovo sve, od mesnih odrezaka, do vege jela, raznih salata, ribljih jela i sendviča. Svaki petak u ponudi vas očekuje svježa riba i riblji specijaliteti. Odnedavno u svim ovim jelima možete, uz čašicu finog vina iz ponude, uživati na terasi koja je također ugodna i stilizirana, kao i interijer samog bistroa.

10 mjesta na Hvaru gdje se gušta u odličnoj domaćoj kuhinji Hvar - 4 Hvar - 3 Hvar - 2 +4 Hvar - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju