Bolonjez, biftek i tuna: Nova ponuda zagrebačkog “šnicl bara” o kojem se priča
Podijeli
Nova ponuda Mime\'s bara u Zagrebu - 4
Foto: Bojan Zibar
Tuna confit s crvenom lećom, narančom, koromačem i mladim lukom
Foto: Bojan Zibar
Tuna steak sa svježom salsom, guacamoleom i prženim lukom
Foto: Bojan Zibar
Tartarski biftek s hrskavim domaćim čipsom
Foto: Bojan Zibar
Nova ponuda Mime\'s bara u Zagrebu - 2
Foto: Bojan Zibar
Tagliatelle bolognese s espumom od parmezana.
Foto: Bojan Zibar
Roast beef s pečenom paprikom, kozjim sirom, ukiseljenim lučicama
Foto: Bojan Zibar
Beef tagliata na rikuli
Foto: Bojan Zibar
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Raskoš na tanjuru
Zagrebački klasik: Restoran koji od samih početaka oduševljava i u kojem nećete žaliti za eurima
+
2
+
2
+
2
Biomania
"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
+
8
+
8
+
8
Kamo na ručak
Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou
1
/
8