Ovoga Božića zaboravite na cjelodnevne pripreme i prepustite se idiličnoj proslavi u najbajkovitijemu ambijentu u gradu. Impresivna božićna jelka s mnoštvom svjetlećih žaruljica, okićeni mramorni kamini, kristalni lusteri, srebrni svijećnjaci – čarobno ozračje hotela Esplanade zasjat će posebnim sjajem u božićno jutro.

Okupite svoje najmilije, povedite ih na čarobnu obiteljsku proslavu, nazdravite i pripremite se na slasnu gozbu: terina od divljači, guščja jetra, quiche od dimljenoga bakalara, svježe kamenice, zapečeni Esplanade štrukli, teleći ossobuco, janjeći kotleti ili sočna purica sa zapečenim mlincima, božanstvene slastice i tradicionalni mirisni božićni kolači čine samo dio kolekcije koja će se naći na blagdanskome bifeu.

Blagdani u Esplanadi - 2 Blagdani u Esplanadi - 2 (Foto: PR)

Najmlađe očekuje vesela igraonica s animatorom i posjet Djeda Božićnjaka koji ima poklon za svakoga. Cijena iznosi 790 kn po osobi, dok dječji meni stoji 290 kn. Za djecu mlađu od šest godina ručak je besplatan. Neodoljivi blagdanski okusi i prigodna klavirska glazba savršena su kulisa za proslavu Božića.

Novi jelovnik Ane Grgić koji slavi ljeto, lokalne namirnice i gastroinovacije Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 7 Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 11 Oleander terasa +8 Ljetni brunch

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju