-
Consommé od kozica, bambus, svježe kozice Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Oleander terasa Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Ljetni brunch Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Carpaccio od školjki sv. Jakova Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Nagrađivani rižoto Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4 Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Soči odresci Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Pogledaj i ovo
+
7
+
7
+
7
Visoka kuhinja
Posveta proljeću i umjetnosti u Noelu: Novi jelovnik u zagrebačkom restoranu s Michelinovom zvjezdicom
+ 5 + 5 + 5Opušteno...
Totalno drukčiji od drugih: Rockabilly bar u koji vrijedi skrenuti ako se nađete u Slavoniji
+ 7 + 7 + 7Uskoro u Hrvatskoj
Chef koji u Beogradu pomiče granice: Priča o pioniru koji moderne trendove spaja s tradicijom Srbije