Novi jelovnik Ane Grgić koji slavi ljeto, lokalne namirnice i gastroinovacije
Podijeli
Consommé od kozica, bambus, svježe kozice
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Oleander terasa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Ljetni brunch
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Carpaccio od školjki sv. Jakova
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Nagrađivani rižoto
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Soči odresci
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Pogledaj
i ovo
+
8
+
8
+
8
Gdje ima volje...
17 mu je godina tek: Mladi chef koji u omiškom restoranu Glastronomy priprema fine dining večeri
+
1
+
1
+
1
Tringelt
Dobri stari okusi na zagrebačkom Adventu: Kućica na kojoj ćete pronaći bakinu sarmu, zagorsku juhu i krpice sa zeljem
+
15
+
15
+
15
Čarobno!
Božićna bajka u Vrbovcu: Omiljena Birtija u kojoj možete kupiti ručno rađene kuglice i pijuckati tople koktele
1
/
12