-
Consommé od kozica, bambus, svježe kozice Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Oleander terasa Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Ljetni brunch Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Carpaccio od školjki sv. Jakova Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Nagrađivani rižoto Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4 Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Soči odresci Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Pogledaj i ovo
Ledeni užitak
Idealni za ljeto u gradu! Novi kokteli, sladoledi i zalogaji Le Bistroa
+ 8 + 8 + 8Nepogrješivo
Kako dobro jesti u Italiji: Na što treba obratiti pažnju prije nego sjednete u restoran
+ 12 + 12 + 12Vrijedan svakog kilometra
Dođite gladni: Bivši komunistički zatvor danas je mjesto za domaći ručak i uživanciju u prirodi