Novi jelovnik Ane Grgić koji slavi ljeto, lokalne namirnice i gastroinovacije

Podijeli
  • Consommé od kozica, bambus, svježe kozice Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Oleander terasa Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Ljetni brunch Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Carpaccio od školjki sv. Jakova Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Nagrađivani rižoto Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4 Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Soči odresci Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Pogledaj i ovo

    Ledeni užitak

    Idealni za ljeto u gradu! Novi kokteli, sladoledi i zalogaji Le Bistroa

    + 9 + 9 + 9

    Idila!

    Klet Kozjak u Zagorju: Savršeno odredište za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni

    + 14 + 14 + 14

    Idemo na Kalnik

    Ručak s najljepšim pogledom na Prigorje: Omiljeni Planinarac zove na izlet u prirodu

1/12

close