Bajkoviti kafić u Splitu dobio je ljetni "makeover" karte pića i ponovno nas uvjerio kako Dioklecijanov grad ima odlična mjesta za čisti užitak. Očarani šarenim pićima i fotografijama koje Odmah iza objavljuje na Instagramu (zbog kojih smo poželjeli polizati ekran), posjetili smo ih prije koji mjesec i provjerili jesu li bijele i crne tople čokolade doista ukusne kao što izgledaju – i nismo se razočarali.

Vratili smo se u djetinjstvo i osjećali kao dijete u čudesnoj tvornici slatkiša, a ovih se dana na terasi "odmah iza" Hrvatskog narodnog kazališta osvježenje traži u ne tako običnoj limunadi.

Štrumpfastično plava i osvježavajuća, idealna je za ljeto, baš kao i njezina ružičasta prijateljica - Rose Lemonade. Želite li je malo pojačati, uvijek je možete podebljati džinom. Raspoloženje popravlja i džin-tonik aromatiziran limetom, anisom, borovicom, ružinim pupoljcima, kao i kokteli: Mojito, Capiroska, Woo Woo-a, Pina Colada...

Džin tonik Džin tonik (Foto: Facebook: @odmahiza)

Hazelnut Cream Latte nova je kava s okusom lješnjaka, a treba li vam nešto slatko, razmislite i o milkshakeovima. Dolaze u tri okusa: Mr. Brownie White, čokoladna fantazija koja podsjeća na kolač u čaši, Strawberry Meets Tonka - milkshake za obožavatelje jagode s dodatkom mirisne mahune tonke te osvježavajuća borovnica: Miss Blueberry Summer.

Plava limunada... Plava limunada... (Foto: Facebook: @odmahiza)

Odmah Iza kuha i domaće čajeve koji se poslužuju kao ledeno osvježenje pa ako izbjegavate kalorije ili se samo želite rashladiti na raspolaganju su breskva i malina&menta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju