Zanimljiv i prostran interijer novootvorenog funky restorana Food LAB, sinoć je do posljednjeg mjesta bio ispunjen istinskim zaljubljenicima u hranu. Brojni gosti iz cijelog grada imali su zajedničko odredište – zapadni dio grada, točnije Shopping centar Point, na čijem se drugom katu smjestio ovaj restoran zanimljivog koncepta.

Kako mu i ime govori, radi se o 'laboratoriju' u kojem se na svojevrstan način eksperimentira s hranom, zahvaljujući čemu na jelovnik svaki mjesec dolazi novo, drugačije jelo. Osim njihovih već nadaleko poznatih pizza i odličnih hamburgera, ovaj se restoran može pohvaliti i wokom, 'al dente' risottom, beefsteakom te ramstekom. Kako bi jelovnik i ubuduće bio što bogatiji i raznovrsniji, brine se kuharski dvojac Bojan Geto i Marko Uroić, koji svakodnevno isprobavaju nova jela.

Uređenje interijera potpisuje studio Arhitektri, koji je osmislio i susjedni sestrinski caffe bar u istom centru – Coffee Lab. Glavna ideja koja stoji iza uređenja je da se gosti osjećaju 'domaće' - udobno i opušteno. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju