U trendu Varivo od mahuna Tjedni jelovnik 7 sirotinjskih jela za svaki dan ovoga tjedna koji se mogu napraviti za smiješan novac Hippomane mancinella - 2 Nevjerojatno opasno Otrovno drvo: Tihi ubojica koji je najopasniji kada padne kiša Turisti Kulturološki šok Amerikanci u čudu o Hrvatskoj: "Sve je maleno, hrana je bizarna, a od zahodske mafije imamo traume"


Strastveni čokoljupci danas su došli na svoje, jer je u Brtonigli započeo 5. Choco & Wine fest. Posjetitelji su mogli otkriti najnovije trendove u sljubljivanju čokolade i vina, te kušati najbolje od najboljeg.

Izlagači su ponudili čak pola tone čokolade razlomljene na različite načine i oblike, a u sklopu festival prikazano je i kako napraviti karnevalsku masku ili zaručnički prsten od ove slastice.

Dobra čokolada nije slatka u ustima, i brzo se topi pod nepcem, otkril su stručnjaci na 5. Choco & Wine Festu u Brtnonigli.

Kako je bilo na festivalu, pogledajte u prilogu iz večerašnjeg Dnevnika.