Ljudi često vole plesati po rubu, a radost toga plesa teško se može opisati. I dok svi mislimo da je Las Vegas najgrešniji grad na svijetu - to ipak nije tako. Puno gradova može mu se pridružiti na tom tulumu, a mi smo napravili popis u kojim ćete gradovima - najbolje zgriješiti.

Berlin, Njemačka
Prvi institut za seksualne studije na svijetu osnovan je 1900. godine baš u Berlinu. Kako se s vremenom legalizirala prostitucija, tako i ovaj „čedni“ njemački grad biva uvršten na popis. Otvoren stav prema seksu utabao je put raznim kabareima i bruleskama, koje danas možete naći na svakom koraku. Ovo je jedan od rijetkih gradova na svijetu gdje se ostvaruju i vaši najtajniji snovi, samo ako ste spremni odrešiti kesu.

Amsterdam, Nizozemska
Jedan od razloga zašto je Nizozemska toliko popularna među turistima je činjenica što je u ovoj državi puno toga legalno, odnosno - nije kažnjivo. Jutarnji čaj s malo dima? Da, marihuana je ovdje i više nego legalizirana. I dok se u posljednje vrijeme javljaju neke restrikcije u vezi konzumiranja marihuane, Nizozemci su toliko maštoviti da i dalje na svakom koraku možete isprobati neki novi recept s ovom biljčicom. A o seksu da ne pričamo. Crvena četvrt je ono što je proslavilo Amsterdam, šetali vi uz obalu rijeke, ili koristili usluge dama iz izloga...

Rio de Janeiro, Brazil
Na trenutak pomislite na Gisele Bundchen, Alessandru Ambrosio i Adrianu Limu. Jeste? Brazil je blagoslovljen rasnim ljepoticama koje su poznate po tome da će svakog muškarca zavrtjeti oko malog prsta. Dodajte tome tange na plažama kao što su Copacabana i Ipanema, i dobili ste pravu grešnu destinaciju. Toples je strogo zabranjen - kazna je sedam dana zatvora!? Ako ste mislili da sve to nije dovoljno da se Rio uvrsti na ovaj popis onda svemu tome samo pridodajte - ilegalne bordele. Ne savjetujemo, ali nismo vam roditelji...


Moskva, Rusija
Točkas. Jedna riječ dovoljna je da se Moskva uvrsti na ovaj popis. O čemu se radi? Nevjerojatno, ali o otvorenoj tržnici prostitutkama, koliko god to zastrašujuće zvučalo. Iako je prostitucija ilegalna u Rusiji, ona je dostupna na svakom koraku. A ako svemu tome dodate votku koja teče u potocima i ilegalnu kocku, dobili ste jedan od najgrešnijih gradova na svijetu.

New Orleans, Louisiana, SAD
Ako su ples, gozba i najbolja Francuska kuhinja na vašem popisu, onda je ovo vaš grad. Iako je prostitucija legalno zabranjena, povijest nam govori da je to u stvarnosti puno drugačije. A o showovima koji su prepuno seksa - da ne govorimo. Ovdje se i razgovor na kavi vrti oko seksa. Kamo god da se okrenete seks vam doslovno udara u glavu.

Macau, Kina
Las Vegas Azije, ali s barem dvostruko više kocke. Mješavina kineske i portugalske kulture daje vam dojam da se nalazite u nekom drugom svijetu. Liberalni zakoni i jedinstveni festivali čine ovaj grad idealnim gradom grijeha. A Kinezi su poznati po tome da će udovoljiti svakom ukusu...

Tijuana, Meksiko
Odmah preko granice SAD-a, u Meksiku se nalazi poznato odredište za američke raspuštene momke. Dobna granica za alkohol ovdje je 18 godina, što je 3 godine manje nego u SAD-u, i to ga čini idealnom destinacijom za mlade. O prostituciji da ne govorimo, jer je na svakom koraku, a ako plaćate dolarima - sva vrata su vam otvorena. Pošto se ovdje radi o Meksiku, ni droga nije tabu tema. Bitno je da se ima love.


Las Vegas, Nevada, SAD
Ovdje su mnogi izgubili svoje snove, ali poneki su se i obogatili. Kocka je na svakom koraku i ona je proslavila ovaj grad. A gdje ima kocke naravno da alkohol teče u potocima i djevojke nose izazovnu odjeću. A dok ima alkohola i izazovne odjeće, naravno da je tu i puno seksa... Dakle, svega. Samo se nemojte instant oženiti!

Manama, Bahrain
Ovo je jedina bliskoistočna zemlja u kojoj je otvoreno dozvoljena konzumacija alkohola. Europski utjecaj na ovu regiju doveo je do toga da je atmosfera ovdje malo opuštenija nego u susjednim državama. Odmak od strogih saudijskih zakona omogućio je točenje alkohola na svakom koraku, kocku u svakom hotelu i prostituciju, doslovce na svakom uglu. Mnogi muškarci iz okolnih država dolaze ovdje kako bi ispuhali svoje ventile.

Pattaya, Tajland
O Tajlandu ne treba puno pričati. Posebice kad je riječ o grijesima. Čarobne gljive, kokain i ostale opojne droge, djevojke i mladići koji nude svoje usluge nalaze se na svakom koraku. O seksu se otvoreno priča uz koktela ili žesticu, a za svaku fantaziju postoji osoba koja ju je spremna ostvariti. Dovoljno je da imate love. A lova ovdje ne bi smjela biti problem, pošto usluge prijateljica noći nisu nešto skupe, barem ne za naše uvjete. Mislimo da imamo pobjednika!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju