Britanski niskotarifni zračni prijevoznik EasyJet objavio je nove letove u Hrvatskoj za 2019. godinu. Kako piše The Dubrovnik Times, nove su linije Dubrovnik – Berlin (Tegel), Dubrovnik – Nantes, Pula – Amsterdam, Pula – Geneva i Zadar – London (Gatwick).

Croatia Week navodi kako nas očekuje milijun novih sjedala iduće godine. Letovi za London kreću krajem travnja, u Berlin ćemo EasyJetom letjeti od početka svibnja, do Nantesa krajem lipnja, a za Amsterdam i Ženevu iz Pule mjesec dana kasnije.

Zaljubljenike u Francusku osobito veseli nova linija za Nantes o kojem smo pisali u tekstu o 7 francuskih gradova o kojima ne možemo prestati maštati. Pristupačne avionske karte mnogima će olakšati posjet gradu u pokrajini Loire, koji se dugo smatra jednim od najboljih mjesta za život u Francuskoj.

Mnoge povijesne zgrade, kao i skladišta pretvoreni su u barove i umjetničke studije, a Nantes je poznat i kao dom jednog od najboljih simfonijskih orkestara na svijetu, čije izvedbe možete čuti u teatru Graslin.

Oprez! Zbog držanja "zabranjenog voća" u sobama hoteli naplaćuju kazne Durijan Durijan Durijan +3 Durijan

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju