Winterfest je trodnevni festival vina koji spaja uživanje u degustacijama najljepših vina iz cijele regije, kako na samim skijaškim stazamatijekom dana, tako i u večernjim satima u Grand Hotel & Spa**** na festivalu Winterfest premium wine selection. Svima onima koji vole skijanje i vino ovo je prilika za još jedan zabavan vikend u periodu kada je skijanje na Kopaoniku najljepše.

Winterfest je također i trodnevna konferencija o vinu, gastronomiji i vinskom turizmu koja će okupiti proizvođače vina, trgovce, studente, ugostitelje, hotelijere, turističke organizacije i agencije i medije iz cijele regije. Degustatori/skijaši će na degustacije dolaziti sa Vinskim pasošem (ulaznica za festival) koji se prodaju zajedno s paketom Winterfest Ski&Wine. Tako ćete skijajući od kolibe do kolibe i degustirajući vino i hranu skupljati pečate u svojim vinskim pasošima, oni koji skupe najveći broj pečata dobivaju ulaz na Vinske igre bez granica. Pobjednika organizator nagrađuje vrijednim vinskim nagradama.



Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji s oko 200 sunčanih i 160 dana pod snježnim pokrivačem tijekom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik s oko 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje kao i snowboard park koji je opremljen po najvišim standardima, sa stazom ukupne dužine 450 m, pravi su užitak za skijaše svih kategorija, od početnika do profesionalnih skijaša, snowboardera, zaljubljenika u noćno skijanje i skijaško trčanje.

Ako volite vino i skijanje, ako ne znate kako ih i gdje spojiti, sve potrebne informacije i rezervacije obavite na ovom linku!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju