Svake godine okuplja sve veći broj izlagača, ali i zainteresiranih posjetitelja pa je tako prošlogodišnje izdanje okupilo 75 izlagača, 32 izvođača zabavnog programa te 40.000 posjetitelja. ZeGeVege je jedinstven festival u Hrvatskoj na kojem se izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla, proizvodi koji nisu testirani na životinjama te okolišno prijateljski proizvodi. Prilika je ovo brojnim proizvođačima zdrave hrane, ekoloških i održivih proizvoda te kozmetike koja nije testirana na životinjama, da svoje proizvode predstave brojnim posjetiteljima.

Detaljan program ZeGeVege festivala sa točnim rasporedom nastupa sudionika na pozornici, radionicama kuhanja te pregled predavanja bit će objavljeni neposredno prije početka festivala. Prošle su godine u ponudu festivala bile uključene razne degustacije i promotivne prodaje, radionice kuhanja, predavanja, plesne škole, dječji kutak s radionicom za najmlađe, a bile su tu i projekcije kratkih dokumentarnih filmova te nagradna igra i još puno kvalitetnog i zabavnog sadržaja, prenosi Agroklub.

Cilj festivala je pomoći građanima da održivo koriste za život neophodne prirodne resurse, uz najmanji utjecaj na okoliš bez ugrožavanja životinja i dobrobiti drugih ljudi. A kako punkufer.hr voli jesti i zdravo - vidimo se!


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju