Već vas nekoliko tjedana pripremamo za najluđu noć u godini, a ako se niste pronašli niti u jednoj od naših ideja ili možda ne stignete nigdje otputovati, a ne želite 2017. dočekati sjedeći doma, donosimo vam popis događanja na trgovima u 10 hrvatskih gradova.

Split

Na splitskoj Rivi sve posjetitelje će zabavljati Petar Grašo.

Osijek

Na Trgu Ante Starčevića Osječane će zabavljati domaći dečki, Vigor Bend i DJ. Program počinje u 22:30.

Rijeka

Program na Korzu počinje u 21:45, kada na scenu stupaju riječki bendovi, Izet i Borgie, pola sata kasnije slijedi En Face, a u 23 Gibonni, uz čiju će glazbu Riječani uploviti u Novu godinu. Nakon njega, oko 1 iza ponoći, svirat će i Belfast Food.

Pula

Na Forumu sviraju The Night Express i Hladno pivo.

Varaždin

Na Kapucinskom trgu u 22 sata svira Vatra, a nakon ponoćnog vatrometa počinje Novogodišnja utrka.

Zadar

U podne na Narodnom trgu organiziran je Dječji doček, nakon kojeg slijedi Kulinarski show Branka Ognjenovića. U 22:30 svira Tomislav Bralić i Klapa Intrade, a sat kasnije na pozornicu dolazi Ivan Zak.

Na Varoš terasi u 22 sata nastupa zabavna grupa Harmonija. Na Trgu Petra Zoranića u 23 sata je koncert Viste, na Forumu u isto vrijeme počinje Aynthetica i Living Room, a na platou između HNK i La Bodege Black Coffee.

Šibenik

Tradicionalan doček na šibenskom placu organizira se i ove godine, a nastupa Massimo Savić nakon lokalne predgrupe

Dubrovnik

Na Stradunu će pjevati Doris Dragović i Jole.

Čakovec

Doček u Čakovcu proći će u znaku domaćih sastava pop i rock glazbe. Na središnjem gradskom trgu nastupat će Noćna smjena i October Light.

Zagreb

Naša metropola još nije objavila tko će zabavljati Zagrepčane, no ne sumnjamo da će doček 2017. biti za pamćenje. Do 31. prosinca imamo još 10 dana, pa u međuvremenu još guštajte na više nego bogatom Adventu, koji je 2. godinu zaredom proglašen najboljim u Europi, a provjerite u kojim delicijama možete uživati, a što je bolje izbjeći ovdje. 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju