Tvrtka Vibrant Vegan iz Velike Britanije traži osobu za poziciju: direktor okusa. Riječ je o uzbudljivom radnom mjestu koji zahtjeva od kandidata da putuje svijetom, jede raznoliku hranu i vrati se sa zanimljivim i inovativnim veganskim receptima te saznanjima o novim namirnicama biljnog porijekla koje će Vibrant Vegan potom iskoristiti u svojem poslovanju.

Tijekom godine osoba bi trebala posjetiti zemlje poput Indije, Kine, Turske, Čilea, Meksika i Japana koje su poznate po svojim veganskim jelima. Ne samo da će im biti plaćeni svi troškovi putovanja, hrane i smještaja, već će osoba dobiti i godišnju plaću u iznosu od 50.000 funti, odnosno oko 430.000 kuna (otprilike 35.000 kuna mjesečno).

Povrće Hrana i piće 12 namirnica s najviše pesticida: Kralj povrća pri vrhu ljestvice najštetnijih

Osoba će dobiti i plaćeni godišnji odmor u trajanju od 28 dana.

Naravno, ovaj posao ima i malu kvaku – osoba treba imati istančano nepce, te po mogućnosti radno iskustvo u prehrambenom poslu od barem tri godine. Poželjeno bi bilo da kandidat bude kuhar. Iako je poslodavac orijentiran na veganski sektor, kandidat ne mora biti vegan. Ipak, od njega će se tražiti da u godini zaposlenja biti usmjeren isključivo na hranu biljnog porijekla.

Našli ste se u ovom opisu? Više o poslu potražite na internetskoj stranici tvrtke Vibrant Vegan.

5 zanemarenih izvora proteina od kojih rastu mišići Lažna mesna štruca Kvinoja Chia sjemenke +1 Maslac od kikirikija

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju