Chef Denis Zembo iz opatijskog restorana Le Mandrać demonstrirao je kako se pripremaju jela molekularne gastronomije u atraktivnom ambijentu vidikovca 360 Zagreb Eye. Riječ je o kuhinji koja se sprema sa specijalnom opremom poput tekućeg dušika, ionizirane vode ili injekcija, a kojoj je glavni cilj 'prevariti' osjetila i ponuditi novo iskustvo objedovanja.

Iako su okusi prirodni i čisti, hrana molekularne gastronomije nerijetko se služi u obliku gelova, kocaka i u toplom-hladnim kombinacijama, a ponekad dolazi i u epruveti. Konzumiranje tople, hladne, slatke, kisele i ljute hrane utječe ne osjetljivost zubne cakline, pa je važno zaštititi usnu šupljinu na odgovarajući način.

Sensodyne® Repair & Protect, koji je predstavljen u sklopu događanja na vidikovcu 360 Zagreb Eye, je zubna pasta koja upravo štiti osjetljive zube.

'U posljednjih nekoliko godina u Sensodyne-u razvili su revolucionarnu tehnologiju nove generacije. Želimo stvoriti budućnost u kojoj će svatko moći živjeti bez osjetljivosti.

S novom formulacijom proizvoda Sensodyne® Repair & Protect, koji kombinira NovaMin® tehnologiju i natrijev fluorid, sada možemo ponuditi bolju zaštitu i obnovu zuba,' na predstavljanju je naglasila Ana Mrgole, voditeljica robne marke Sensodyne Adriatics, te dodala: ‘Kada se koristi svakodnevno klinički dokazano trajno obnavlja površinu zubi kako bi ih pomogla zaštititi od boli.'

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju