Čarobni kutak Hrvatske, dalmatinski gastro dragulj Mali Ston ovog ožujka priprema pravu poslasticu. Ova veličanstvena oaza okrunjena kamenim zidinama, dolazak proljeća i razdoblja uživanja u morskim specijalitetima obilježit će posebnom gastro pričom s potpisom jednog od najpoznatijih hrvatskih chefova Davida Skoke i restorana Bota Šare, a za cjelokupnu atmosferu pobrinut će se klapa Iskon.

Nakon nedavno održane vrhunske tematske večere u zagrebačkom restoranu Bota Šare, David Skoko nam 16. ožujka u istoimenom restoranu u Malom Stonu s veseljem najavljuje poseban jadranski meni koji dolikuje čarobnom malostonskom zaljevu.

Obitelj Šare Obitelj Šare (Foto: PR)

Kuhinja Davida Skoke temelji se na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i domaćih ribljih jela. Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima, David je surađivao i snimao sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo gostovanje imao je i u emisiji No reservations CNN-ovog Anthony Bourdaina. U vrlo kratkom vremenu postao je omiljeni hrvatski chef.

Aminess Wine & Gourmet Nights (Foto: PR) Aktualno Kad večera nije samo večera: Nova dimenzija gastonomije s Davidom Skokom

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju