Dobar dio nas jednostavno ne može bez adrenalina. Bilo da se radi o ludim ziplineovima poput onog u Walesu koji juri 150 kilometara na sat, toboganu na nebesima ili zabavnim parkovima u Italiji, uvijek nas nešto tjera da probavamo lude i opasne stvari nakon kojih se često poslije tresemo i pitamo 'što je meni ovo trebalo'. No ova ljuljačka čini nam se gora i strašnija od svega prethodnoga zajedno.

Na jednoj litici u Kini (izgleda da je u zadnje vrijeme u Kini sve živo i neživo) nalazi se ljuljačka koja vas zaljulja preko te litice. Fora je u tome da je na tom dijelu visina 300 metara, tako da ako, ne daj Bože, nešto pođe po zlu, imali biste priliku biti ptica, ali na vašu žalost bez krila. Naravno, osigurani ste zaštitnim pojasom, ali biti par stotina metara iznad ponora, to nikako ne zvuči dobro.

Ljuljačka se nalazi u zabavnom parku Wansheng Ordovician, a mi smo uvjereni kako park ima i drugih atrakcija, i ako niste potpuni ludi za adrenalinom, predlažemo da ipak prije isprobate njih.
U usporedbi s ovom ljuljačkom, ona u Amsterdamu izgleda kao dječja igračka, uostalom, video će vam reći mnogo više od riječi…

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju