Strogi, ali pravedni. Vjerujemo kako bi tako svi kandidati opisali trio koji ih sigurno vodi putem od entuzijastičnih amatera do profesionalaca s vizijom. Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin spomenuti su uigrani trojac koji natjecateljima u MasterChef kuhinji velikodušno prenosi svoje znanje i iskustvo koje su godinama stjecali u raznim restoranima i kulinarskim izazovima.
U vrućoj kuhinji koju od ponedjeljka do četvrtka možete gledati samo na programu Nove TV svaka pomoć dobro dođe, a vjerujemo kako je za kandidate bitno što bolje upoznati članove žirija kako bi im se što lakše "uvukli pod kožu" i na taj način zaradili koji bod više izazovnoj MasterChef kuhinji.
Zato samo izdvojili ono što Damir, Melikor i Stjepan smatraju glavnom pogreškom u profesionalnim kuhinjama preko koje ne mogu prijeći, kako bismo usmjerili pažnju kandidata na što da posebno pripaze jer bi ih takva pogreška mogla gurnuti u eliminacije.
Damir i Melkior se slažu te kao pogrešku preko koje ne mogu prijeći spominju je loš omjer cijene i kvalitete, odnosno kada ne dobiju vrijednost za novac. Vjerujemo kako i Stjepan dijeli isto mišljenje, ali u leksikonu koji nam je ispunio imao je priliku navesti samo jednu, glavnu stvar koju ne tolerira pa se odlučio za zamrzavanje nepotrebnih namirnica i kuhanje unaprijed.
Potpisujemo riječi žirija MasterChefa, a vjerujemo da će osim kandidata i glavni ljudi mnogih restorana obratiti pažnju na probleme koje su tri MasterChef kralja navela i pobrinuti se da gdje god sjednemo dobijemo kvalitetu sukladnu onome što smo platili te iskreno kuhanje, bez puno prečica.
Što su nam još otkrili Damir, Melkior i Stjepan pročitajte u našoj rubrici Ispuni mi leksikon.
Chef Melkior Bašić otkriva jednu pogrešku u karijeri zbog koje žali - i zašto ga gost ne može izbaciti iz takta +0
Chef Stjepan Vukadin otkriva što ga može isprovocirati u poslu - i čime bi se bavio da ne kuha… +0
Chef Damir Tomljanović otkriva koje jelo nikada nije uspio zavoljeti i što nedostaje hrvatskoj gastronomskoj sceni +0