Galerija MasterChef - 4 2 MasterChef - 1 2 MasterChef - 3 2 MasterChef - 2 2

U trendu Luksemburg - 4 Veliko vojvodstvo 48 sati u najbogatijoj zemlji svijeta: Mala, ali moćna europska ljepotica koju turisti nepravedno zaobilaze Omiš je neotkriveni hrvatski biser za mnoge turiste Najbolja reklama za Hrvatsku Hrvatske ljepote o kojima turisti ne znaju puno: "Čudno je što se grad nalazi 35 minuta od Splita, a tako malo ljudi tu dolazi" Kako pravilno orezati bosiljak? Za kulinarske kreacije Kako pravilno odrezati listove da vam bosiljak stalno raste?

Strogi, ali pravedni. Vjerujemo kako bi tako svi kandidati opisali trio koji ih sigurno vodi putem od entuzijastičnih amatera do profesionalaca s vizijom. Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin spomenuti su uigrani trojac koji natjecateljima u MasterChef kuhinji velikodušno prenosi svoje znanje i iskustvo koje su godinama stjecali u raznim restoranima i kulinarskim izazovima. 

U vrućoj kuhinji koju od ponedjeljka do četvrtka možete gledati samo na programu Nove TV svaka pomoć dobro dođe, a vjerujemo kako je za kandidate bitno što bolje upoznati članove žirija kako bi im se što lakše "uvukli pod kožu" i na taj način zaradili koji bod više izazovnoj MasterChef kuhinji.

Zato samo izdvojili ono što Damir, Melikor i Stjepan smatraju glavnom pogreškom u profesionalnim kuhinjama preko koje ne mogu prijeći, kako bismo usmjerili pažnju kandidata na što da posebno pripaze jer bi ih takva pogreška mogla gurnuti u eliminacije

Damir i Melkior se slažu te kao pogrešku preko koje ne mogu prijeći spominju je loš omjer cijene i kvalitete, odnosno kada ne dobiju vrijednost za novac. Vjerujemo kako i Stjepan dijeli isto mišljenje, ali u leksikonu koji nam je ispunio imao je priliku navesti samo jednu, glavnu stvar koju ne tolerira pa se odlučio za zamrzavanje nepotrebnih namirnica i kuhanje unaprijed.

Potpisujemo riječi žirija MasterChefa, a vjerujemo da će osim kandidata i glavni ljudi mnogih restorana obratiti pažnju na probleme koje su tri MasterChef kralja navela i pobrinuti se da gdje god sjednemo dobijemo kvalitetu sukladnu onome što smo platili te iskreno kuhanje, bez puno prečica.

Što su nam još otkrili Damir, Melkior i Stjepan pročitajte u našoj rubrici Ispuni mi leksikon.

Chef Melkior Bašić otkriva jednu pogrešku u karijeri zbog koje žali - i zašto ga gost ne može izbaciti iz takta MasterChef MasterChef - 4 MasterChef - 2 +0 Melkior Bašić

Chef Stjepan Vukadin otkriva što ga može isprovocirati u poslu - i čime bi se bavio da ne kuha… MasterChef MasterChef - 5 MasterChef - 4 +0 Stjepan Vukadin

Chef Damir Tomljanović otkriva koje jelo nikada nije uspio zavoljeti i što nedostaje hrvatskoj gastronomskoj sceni Žiri MasterChefa MasterChef - 7 MasterChef - 4 +0 Damir Tomljanović