Zabavna emisija MasterChef vraća se na Novu TV, a nova sezona ovog kulinarskog spektakla premijerno s emitiranjem počinje u ponedjeljak, 4. rujna! Uzbudljiva gastronomska pustolovina započet će audicijskim epizodama u kojima će žiri – Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić – među brojnim kandidatima tragati za istinskim kulinarskim virtuozima koji će svojim talentom i strašću prema pripremi jela inspirirati gledatelje diljem zemlje. Žiri je spreman za prvi selekcijski krug, a spremni su i kandidati, koji u show dolaze s velikim ambicijama i motivacijom da zadovolje njihova iskusna nepca.

"Žiriju poručujem: Pazite se, dolazim!" poručuje jedna od kandidatkinja koja s nepokolebljivim samopouzdanjem ulazi u utrku za titulu nove kulinarske zvijezde.

Na audicijama, koje će gledatelji od ponedjeljka moći pratiti u šest epizoda, predstavit će se zanimljivi kandidati koji će visoko postaviti letvicu, a žiri će kušati raznolika jela, među kojima će ih neka već u startu oboriti s nogu.

"Ljudi mi često govore da nisam normalan koliko sam zaluđen kuhinjom. Kad kuham, oko mene sve stane, sve se utiša. Našao sam svoj poziv i njega se držim", otkriva kandidat koji u MasterChef dolazi s jasnim ciljem da svoju karijeru ostvari u kuhinji, a među zaljubljenicima u kuhanje na audicijama će se naći i nekoliko poznatih lica.

Masterchef - 2 Masterchef - 2 (Foto: Nova TV)

"Smatram da sam dosta napredovao i mislim da će se žiri oduševiti", poručuje jedan od povratnika, koji će u novoj sezoni ispitati drugu šansu.

Kandidati u show dolaze iz drukčijih podneblja i s različitim kulinarskim stilovima, no s istim ciljem – da se kući vrate s pregačom koja simbolizira prolazak u idući krug natjecanja. No jedan od najvećih neprijatelja na tom putu bit će im tijesna utrka s vremenom zbog koje će njihova sposobnost prilagodbe i brzog razmišljanja biti ključni za uspješno savladavanje izazova.

"Osjećam se uzbuđeno i adrenalin pomalo radi, ali zbog toga sam ovdje", priznaje jedan od natjecatelja.

Dok su se kandidati pripremali za izlazak pred žiri, Stjepan, Damir i Melkior odlučili su prije početka nove sezone ispitati koliko se dobro poznaju. Da su složni u kuhinji, dosad su već pokazali, a kad se pregače skinu i kamere ugase, osim sloge vlada i prijateljstvo. Članovi žirija otkrili su neke dosad nepoznate detalje o sebi, pritom su se i od srca nasmijali, a koliko znaju jedan u drugome, ne propustite pogledati u zabavnom kvizu.

Novu sezonu MasterChefa ne propustite od ponedjeljka, 4. rujna u 21:45 na Novoj TV!

Najvruća televizijska kuhinja se vraća: Žiri uzbuđen zbog povratka na male ekrane MasterChef žiri spreman je za novu sezonu - 7 MasterChef žiri spreman je za novu sezonu - 6 MasterChef žiri spreman je za novu sezonu - 5 +3 MasterChef žiri spreman je za novu sezonu - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju