Reshetka International, mobilni festivalski street food koncept Đurine Hiže iz Varaždinskih Toplica nastupio je, ovih dana, kao predstavnik iz Hrvatske, na Beograd Burger Festivalu, koji se održao na beogradskom Kalemegdanu. U oštroj konkurenciji od desetak burger barova i tridesetak burgera Reshetkini okusi osvojili su drugo mjesto. Ovaj uspjeh veliki je vjetar u leđa Nikoli Božiću, koji će se koncem mjeseca predstaviti s ponudom steakova na još jednom gastro događanju u ovome gradu.

Na Festivalu se moglo probati burgere iz Novog Sada, Beograda, Varaždinskih Toplica, kao i one iz SAD-a. U ponudi Reshetke International, osim već nagrađivanog Divljeg Đure, našao se i Đuragan 042 s mirisima i okusima Varaždinskih Toplica i kao posebno iznenađenje Shwarzburger kojeg je osmislio u suradnji s poznatim beogradskim repperom Shwarzom. Ovaj je burger kombinacija okusa pa su se uz kvalitetno meso odlično uklopili i karamelizirani luk uz kajmak, ajvar i još neke dodatke, karakteristične za lokalnu srpsku kuhinju.

Mobilni street food koncept Reshetka postoji od 2018. godine. Do sada su sudjelovali na food festivalima u Zagrebu, Splitu, Puli, Biogradu i Varaždinu te na njima osvojili 5 nagrada. Zahvaljujući odličnim reakcijama publike, svoje će poslovanje do kraja godine proširiti i na Beograd.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju