Svjetski poznati lanac pizzerija Domino's Pizza uskoro bi trebao otvoriti svoja vrata u Zagrebu. Kako doznaje Poslovni.hr, Mihael Sviben i Nils David iz tvrtke All about pizza najavili su otvaranje prve poslovnice, i to u centru metropole, nasuprot hotela Sheraton u ulici Kneza Mislava.

"U ovu priču krenuli smo prije nešto više od godinu dana, a surađujemo s investitorom koji već ima poslovnice Domino's Pizze u Japanu, Njemačkoj, Novom Zelandu i Australiji. Upoznao sam ga na katamaranu i kroz razgovor shvatio da je jedna od vodećih osoba u kompaniji Domino's Pizza. Premda sam završio strojarstvo, oduvijek sam se želio upustiti u drugačiju poduzetničku priču, a naše tržište ima veliki potencijal. Iako već imamo jake igrače i kvalitetu, Hrvati vole pizzu, a mi nudimo američki stil pizze koji je potpuno drugačiji od svega trenutačno dostupnog na našem tržištu", otkrio je Sviben za Poslovni dnevnik.

Prve pizze ovog globalnog igrača s više od 16 tisuća poslovnica u 85 zemalja trebali bismo kušati već u travnju ili svibnju. Pizze koje će se pripremati ispred kupaca, ako ih naručite preko dostave, trebale bi na vaš kućni prag doći unutar 30 minuta od telefonskog poziva, što je osim kvalitete ključ uspjeha Domino'sa u svijetu.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju