Tema: #pizza

Okus O'Hare: Vrhunske pizze iz vulkanske peći stigle su u Korčulu

16.5.2019
San Marco - 2

Na nekoliko koraka od rodne kuće Marka Pola nalazi se korčulanska pizzerija čije specijalitete potpisuje Marin Vanjak iz popularne zagrebačke O'Hare.

Gotovo za 5 minuta: Trik za pizza-tijesto bez dizanja

31.10.2018
Pizza - 2

Od jogurta, brašna i praška za pecivo napravite brzinsko tijesto i guštajte u pizzi koja na stol stiže za manje od pola sata...

Mlinzza: Novi spoj mlinaca i pizze iz tvornice originalnih ideja Marina Medaka

17.4.2019
MlinZZa - 1

Uzbuđenje oko brafne, nedavno predstavljenog spoja bagela i krafne još se nije ni stišalo, a Chef Marin Medak već ima mlinzzu, hrskavi spoj mlinaca i sočne pizze...

Franko's: Novo mjesto za vrhunsku pizzu u Zagrebu

12.3.2019
Franko\'s - 7

Fermentirano tijesto, zanimljivi sastojci i originalni interijer plijene pozornost nove pizzerije u Branimirovoj...

Od Osijeka do Splita: 5 najboljih pizzerija u Hrvatskoj

11.3.2019
Ilustracija

Pobjednička pizza žiri je osvojila tijestom, ali ne zaostaje ni nadjevom. Bilo je tu šparoga, bundeve, buta od jelena, samoniklog jestivog bilja, kao i domaćeg kozjeg sira aromatiziranog ružmarinom...

Savjeti pizza-majstora: 10 pogrešaka zbog kojih vam pizza ne uspijeva

18.1.2018
Pizza

Najbolje brašno za pizzu je nulerica, a zamijeniti ga može i mješavina glatkog i oštrog u određenim omjerima...

Prvi put na zagrebačkom Adventu: "Napaljeni boškarin" i najbolja hrvatska pizza

26.11.2018
Fuliranje - 2

Kako bi pizze opravdale ovogodišnji naslov prvakinja Hrvatske, Buffalo dolazi na Fuliranje s napuljskom zidanom peći od 2 tone...

Za samo pola sata: Recept za najbolje tijesto za pizzu

19.11.2018
Recept za najbolje tijesto za pizzu

Složit ćete se s nama da bez dobrog tijesta nema ni dobre pizze. Za ovo prefino tijesto trebat će vam svega pola sata vremena...