Ptuj, najstariji slovenski grad, odiše povijesnim značajem i kulturnim bogatstvom. Smješten na sjeveroistoku Slovenije, ovaj grad je prava riznica povijesti, arhitekture i tradicije. Ptuj se ponosi svojom bogatom poviješću koja seže sve do rimskih vremena, ali je i dom jednog od najpoželjnijih mjesta za odmor i opuštanje - Termi Ptuj koje su, svega sat vremena vožnje od Zagreba, idealno mjesto za zimski odmor.

Terme Ptuj predstavljaju savršen sklad prošlosti i sadašnjosti, gdje se drevna povijest grada savršeno uklapa s modernim sadržajima za odmor i opuštanje. Ove terme nisu samo mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa, već i mjesto gdje se zdravlje i dobrobit stavljaju u prvi plan. Uz raznovrsne bazene, wellness i spa sadržaje, Terme Ptuj nude posjetiteljima jedinstveno iskustvo koje kombinira opuštanje, zabavu i odličnu gastronomsku ponudu.

Povoljna ponuda za parove i obitelj

Zaputite li se do portala Crno Jaje, naići ćete na ponudu koja je idealna za obitelji koje traže bijeg od svakodnevice. "Obiteljski odmor u Termama Ptuj" uključuje trodnevni boravak s dva noćenja na bazi polupansiona u Grand Hotelu Primus 4*. Ova ponuda, po cijeni od 392 eura, idealna je za dvije odrasle osobe i dvoje djece. Uključuje korištenje bazena Vespasianus i pristup bazenima i saunama u Termalnom parku. Ovo je izvrsna prilika za obitelji da provede kvalitetno vrijeme zajedno, uživajući u pogodnostima luksuznog smještaja i termalnih sadržaja.

Druga ponuda, također dostupna na portalu Crno Jaje, usmjerena je na parove koji žele uživati u zimskom wellness odmoru. Ponuda uključuje trodnevni boravak s dva noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe u Grand Hotelu Primus 4*. Po cijeni od 316 eura gosti mogu uživati u neograničenom kupanju u bazenima Vespasianus, kao i u pristupu bazenima i saunama u Termalnom parku. Ova ponuda pruža idealnu priliku za opuštanje i obnavljanje energije u hladnim zimskim danima.

Odmor u termalnom parku

Grand Hotel Primus, koji nosi ime po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primu, pravi je dragulj u ponudi Termi Ptuj. Hotel ne odaje samo počast bogatoj povijesti Ptuja, već je i pravo utočište za one koji traže revitalizaciju tijela i duha. U unutarnjem dijelu termalnog parka možete zaplivati u šest bazena te u jednom vanjskom. Posebnost je sigurno tobogan sa zvučnim i vizualnim efektima.

Sa svojim fokusom na zdravu prehranu, aktivni odmor i wellness tretmane, Grand Hotel Primus potiče svoje goste da pronađu unutarnju ravnotežu i posvete se vlastitom blagostanju. U ovom hotelu, gost je uvijek na prvom mjestu, a sve usluge su usmjerene ka pružanju nezaboravnog iskustva opuštanja i luksuza.

  Šetnja među krošnjama: Atrakcija na sat i pol od granice koja će uskoro zasjati čarobnim sjajem Pot med krošnjami - 5 Pot med krošnjami - 3 Pot med krošnjami - 2 +1 Pot med krošnjami - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju