U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena


1. Mlijeko

Mlijeko je važan izvor kalcija koji jača kosti i zube, no brojne studije pokazuju da bi odrasle osobe trebale ograničiti unos. Konzumacija tri čaše mlijeka i više proporcionalna je povećanju upalnih procesa u tijelu, kao i okoštavanju organizma.

2. Morski plodovi
Plodovi mora mogu biti odličan izvor proteina i omega 3 masnih kiselina, no valja pripaziti na količine koje se unose, ali i porijeklo namirnice. Ribe iz zagađenih mora sadrže veću količinu teških metala poput žive koje mogu izazvati probleme s vidom i ravnotežom.



3. Začinjena hrana
Snažni začini poput čilija poboljšavaju cirkulaciju i snižavaju krvni tlak. No previše začinjene hrane može imati negativne posljedice na tijelo, osobito na probleme sa želucem i kiselinama. Pojačana kiselina u želucu, pak, može umanjiti djelovanje nekih lijekova.