-
Burek je jelo koje su to jelo spravljali Turci u svojoj pradomovini u srednjoj Aziji Foto: Getty Images
-
Ovaj je namaz toliko ukusan da bismo ga mogli jesti uz gotovo sve Foto: Getty Images
-
Specifična arhitektura manastira u Ohridu s kojeg pogled puca na čisto plavetnilo Foto: Getty Images
-
Tradicionalne kuće u pitoresknom Ohridu Foto: Getty Images
-
Okusi ajvara za nijansu se razlikuju u svakoj balkanskoj zemlji koja se kune u vlastitu recepturu Foto: Getty Images
-
Ajvar je takozvani balkanski kavijar, ukusni namaz od crvenih i ljutih paprika Foto: Getty Images
-
U Turskoj i danas vlada najveća raznolikost u pripremi bureka u pogledu nadjeva i oblika: mali smotuljci nazivaju sigara böreği Foto: Getty Images
-
U Bosni i Hercegovini burek je naziv za jelo od vučenog tijesta punjenog mesom Foto: Getty Images
-
Receptura za emulziju od koje se rade ove veličanstvene ogrlice dobro je čuvana tajna koju ne smiju saznati žene Foto: Getty Images
-
Priprema ajvara rezervirana je samo za najstrpljivije koji će kasnije uživati u zimnici punoj okusa i mirisa Foto: Getty Images
-
Ohrid je šarmantni gradić Sjeverne Makedonije u kojeg se lako zaljubiti na prvu Foto: Getty Images
-
Pogledaj i ovo
+
6
+
6
+
6
Pokrovitelj Lidl
Pariška piramida koja se smatrala nepoželjnom: Sve što trebate znati o najslavnijem muzeju na svijetu
+ 6 + 6 + 6Pokrovitelj Lidl
Betonski giganti: 10 zgrada nevjerojatnih dimenzija koje ostavljaju bez teksta
+ 4 + 4 + 4Pokrovitelj Lidl
Opasno sočne: Recepti za marinade koje će od mesa i ribe stvoriti pravi vatromet okusa