Tema: #balkan

7 mjesta na Balkanu koja možete obići za malo novca

4.2.2019
Balkan na budžetu - 7

Budvu je najbolje posjetiti izvan sezone, u svibnju ili rujnu, kada su manje gužve, a cijene hostela i hotela jeftinije.

Zašto bi odmah trebali posjetiti Atenu i pomoći Grcima da se izvuku iz krize

25.2.2016
img placeholder

Daleko najljepši zalazak sunca u Grčkoj je na otoku Santorini, ali nakon njega najbolji je onaj s Posejdonovog hrama...

Pun pogodak! Turistička kampanja zbog koje cijeli svijet gleda u susjedstvo

17.1.2016
img placeholder

'Osam svjetskih čuda prirode' kampanja je kojoj je cilj privuči pozornost na ljepote ruralne Srbije. Kako se čini kampanja je u tome već i uspjela!

Neodoljivi šarm Hrvatske: Britanski motorist koji se zaljubio u Hajduk

28.10.2015
img placeholder

Poznati ljubitelj motora i voditelj Henry Cole proveo je nezaboravnih mjesec dana u Hrvatskoj kako bi snimio novu sezonu serijala Najbolje vožnje motorom - Balkan. Na svojem motoru obišao je našu prekrasnu obalu, a u Splitu gotovo postao pojačanje nogometnog kluba Hajduk.

Mitovi Balkana - Četa (lu)đaka na putu od Barande do Beograda

16.4.2014
img placeholder

Kombi pun obrijanih i više nego kršnih Splićana koji demistificiraju mitove i legende ovih prostora došao je i do svoje pete epizode! U ovom danu za odmor obišli su selo Barandu iz kultne serije “Vratit će se rode”, posjetili kontroverznog Nikolu Sandulovića i upoznali noćni život Beograda...

Mitovi Balkana - 3400 kilometara u devet dana, kroz šest država i devet gradova

27.3.2014
img placeholder

“Adventure Rakela” & “TheMladichi” predstavljaju kako izgleda kad se par velikih, ćelavih, i općenito ne-biste-se-s-njima-htjeli-tući mrcina pokrene i obilazi bitne punktove Balkana. Kako su tekle pripreme za put, i što se događalo na prve tri postaje - pročitajte u njihovoj fotoreportaži!

Mitovi Balkana uskoro i u vašem gradu – avantura desetljeća počinje!

26.2.2014
img placeholder

Poznati splitski avanturisti Željan Rakela (“Adventure Rakela”) i Jurica Galić (“TheMladichi”) kreću u akciju. S Goranom Šerićem, utvrdili su prvu, devetodnevnu ekspediciju – “Mitovi Balkana”. Piramide, ćevapi, ljute guje, vampiri, proroci, Tošin grob... Ovo su zapisi sa priprema, Balkane, čuvaj se...

Rovinj je najfotografiraniji grad na Balkanu!

30.1.2014
img placeholder

Portal Sightsmap objedinio je fotografije brojnih servisa (Panoramio, Google Maps, Google Earth) s njihovim geolokacijskim informacijama, i došao do saznanja da je grad svete Eufemije najviše fotografiran grad na Balkanu. Pobjednik na svjetskom nivou je, naravno - New York.