Niste se dosta odmarali i želite još dio svog slobodnog vremena provesti na moru? Mi smo Jadran posjetili krajem sezone i zaista ostali očarani. Gužvi više gotovo da nije bilo, nismo trebali čekati na slobodna mjesta u restoranima na rivi, šetnice su bile prohodne za nesmetanu šetnju, a pokoji oblačak zaista nije smetao za bezbrižno uživanje u prirodi.

Iako nas vrijeme više baš i ne služi za izležavanje i odmaranje na plaži, sezona uživanja na moru još uvijek traje. Ako volite onaj pravi morski čisti zrak, zaputite se prema Crikvenici i uživajte još malo u svom godišnjem odmoru. Nakupali se, vjerujemo, već jeste, stoga je ideja o ekskluzivnom wellness-vikendu na Jadranu zaista dobar odabir želite li još malo zaboraviti na vrijeme.

Nemojte se smjestiti daleko od mora jer su izlasci i zalasci sunca u Crikvenici zaista nešto posebno. Odaberite sobu s pogledom na more, a jedino što je potrebno da ranom zorom ne propustite ove prizore jest budilica. No čak ni to ne morate sami. Razmazite se i najavite buđenje na recepciji.

Birajte između spa-zone, obnovite svoje tijelo u sauni, poklonite si kozmetički tretman ili masažu, jer vi to zaslužujete. Naravno, nema potpunog užitka bez dobre kapljice i hrane, stoga vas u restoranu očekuju vrhunski specijaliteti mediteranske kuhinje pripremljeni prema posebnim tradicionalnim recepturama.

Prošećite gradom i otkrijte nekoliko lokacija na kojim su postavljeni ”love spotovi”, zaustavite se, okinite fotke koje ćete dugo pamtiti i ponovno se zaljubite ili obnovite svoju ljubav. Kako u Crikvenicu, tako i u svoju bolju polovicu. Crikvenica je i destinacija poznata po zdravstvenom turizmu.

Volite li se osjećati kao moreplovac, preporučujemo vam da se priključite nekom od izleta i brodom istražite Rab, Krk ili Košljun, a u blizini možete skoknuti i do Nacionalnog parka Plitvička jezera na kojem, vjerujemo, gužvi više nema. Blizu je čak i Italija, no vjerujemo da ovaj kraj ima zaista mnogo sadržaja koji će vas u njemu i zadržati.

Posjetite neki od lokalnih događaja, opustite se u tradicionalnoj glazbi s pratnjom galebova, upoznajte i degustirajte proizvode renomiranih hrvatskih proizvođača vina, maslinova ulja i sireva, a možete se odvažiti i na komfornu koktel-zabavu. Sve ovo odvija se u sklopu hotela Crikvenica, stoga ne čekajte i iskoristite posljednju priliku ove godine za još jedan nezaboravan ljetni odmor na Jadranu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju