Jeste li čuli za Gilberta Otta? I znate li kako izgleda? Ta informacija mogla bi vam se svakako isplatiti, pogotovo ako ga susretnete na aerodromu.

Bloger koji stoji iza Instagram računa God Save the Points postao je viralna senzacija 2017. godine tijekom svoje kampanje Catch Me If You Can (Uhvati me ako možeš), gdje se s nepoznatim putnicima mijenjao za aviokarte ako su ga prepoznali na aerodromu.

Gilbert bi dao svoju kartu za business klasu onome tko bi ga prepoznao, te umjesto na skupo mjesto u zrakoplovu sjeo gdje god su oni kupili karte. Tijekom kampanje Ott je na taj način usrećio četrdeset osoba.

Ako ga prepoznate ove godine, nagrade su još bolje.

Uz sjedala na avionu za prvu klasu, Gilbert Ott i njegovi sponzori poklanjaju i noćenje u luksuznim hotelima, kao i besplatne večere u vrhunskim restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

Slika nije dostupna Aktualno S njima treba letjeti! Odabrano je 10 najboljih aviokompanija za 2020. godinu

Akcija započinje 1. prosinca 2019. na letu iz Dubaija za New York, a do 8. prosinca 2019. Ott će proputovati Los Angeles, Miami, Boston, Seattle i Washington, D.C.

Imajte na umu da ćete vaša mjesta u zrakoplovu biti poboljšana samo ako ga prepoznate i pristupite mu izvan aviona, hotela i restorana.

Jednom kad Gilbert nogom stupi na bilo koje od spomenutih mjesta krenut će prema svojem sjedalu, sobi i stolu bez ustručavanja.

Male naznake o tome gdje se nalazi u svakom trenutku davat će i na svojem službenom Instagramu, pa svakako pratite njegov put i na toj društvenoj mreži.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju