Dvadeset i četiri dana prije Božića, Nani i Silviju neće biti lako. Zadali smo im čak 23 izazova i vidjet ćemo hoće li ih sve uspjeti izvršiti, odnosno kako će im to polaziti za rukom. Zadnji, 24. izazov moći ćete im zadati vi, naši uvijek kreativni čitatelji, ali o tome malo kasnije…samo nas pratite i sve ćete saznati na vrijeme.

Lampice, božićne pjesme i slastice poprimit će sasvim novu dimenziju uz veseli dvojac koji će svaki dan pokušati ispuniti jedan izazov i sve to pod budnim okom Samsung Galaxy S10+ mobilnog uređaja. Sretnete li ih na Adventu slobodno im se pridružite ili im pružite podršku. Neke izazove odrađivat će Nana, neke Silvije, a neke oboje jer je u duetu najzabavnije i usput nam pokazati raznolikost najboljeg božićnog sajma u Europi.

Prvi izazov koji je Nana prihvatila je ''ukrasti'' rikšu i njome provozati nekoga po Adventu. Je li uspjela pokrenuti tricikl od 130 kilograma pogledajte u videu.

Razgledavanje grada rikšom moguće je u Zagrebu već tri godine. Ova uzbudljiva turistička ponuda aktivna je i u vrijeme Adventa, gdje čarobne lokacije u Donjem i Gornjem gradu možete obići pokriveni dekicom na dvosjedu koji vozi bicikl uz malu pomoć električnog motora.

Tura od pola sata u kojoj možete obići ''potkovu'' u Donjem gradu koštat će vas 70 kuna dok najduža tura, od dva sata, u kojoj prelazite uži i širi cenar grada stoji 300 kuna po osobi.

Možda Nana nije uspjela odvoziti najdužu turu, no najslađu i najveseliju svakako je!

 

Ako se ovog prosinca želite dobro nasmijati, pratite naš Advenski izazov gdje svaki dan otvaramo novu kućicu

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju