Dvadeset i četiri dana prije Božića, Nani i Silviju neće biti lako. Zadali smo im čak 23 izazova i vidjet ćemo hoće li ih sve uspjeti izvršiti, odnosno kako će im to polaziti za rukom. Zadnji, 24. izazov moći ćete im zadati vi, naši uvijek kreativni čitatelji, ali o tome malo kasnije…samo nas pratite i sve ćete saznati na vrijeme.

Lampice, božićne pjesme i slastice poprimit će sasvim novu dimenziju uz veseli dvojac koji će svaki dan pokušati ispuniti jedan izazov i sve to pod budnim okom Samsung Galaxy S10+ mobilnog uređaja. Sretnete li ih na Adventu slobodno im se pridružite ili im pružite podršku. Neke izazove odrađivat će Nana, neke Silvije, a neke oboje jer je u duetu najzabavnije i usput nam pokazati raznolikost najboljeg božićnog sajma u Europi.

Prvi izazov koji je Nana prihvatila je ''ukrasti'' rikšu i njome provozati nekoga po Adventu. Je li uspjela pokrenuti tricikl od 130 kilograma pogledajte u videu.

Razgledavanje grada rikšom moguće je u Zagrebu već tri godine. Ova uzbudljiva turistička ponuda aktivna je i u vrijeme Adventa, gdje čarobne lokacije u Donjem i Gornjem gradu možete obići pokriveni dekicom na dvosjedu koji vozi bicikl uz malu pomoć električnog motora.

Tura od pola sata u kojoj možete obići ''potkovu'' u Donjem gradu koštat će vas 70 kuna dok najduža tura, od dva sata, u kojoj prelazite uži i širi cenar grada stoji 300 kuna po osobi.

Možda Nana nije uspjela odvoziti najdužu turu, no najslađu i najveseliju svakako je!

 

Ako se ovog prosinca želite dobro nasmijati, pratite naš Advenski izazov gdje svaki dan otvaramo novu kućicu

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju