Tvrtka Wakefit iz Bagalorea u Indiji koja prodaje madrace i jastuke zapošljava pripravnike koji su voljni sudjelovati u njihovoj studiji. Cilj je studije otkriti različite navike spavanja te pronaći rješenja za zdrav i kvalitetniji san.

Za ljubitelje spavanja ovo je uistinu posao iz snova. Wakefit traži kandidate koji mogu lako zaspati – te spavati barem osam sati u komadu svake noći.

Avion Air Indije Zanimljivosti Posao koji ne možete raditi ako imate prištiće i višak kilograma

Ne samo da će odabrani kandidati dobiti madrac za spavanje i pametni sat koji će bilježiti njihove biološke funkcije tijekom spavanja nego će primiti i naknadu od 100.000 indijskih rupija, odnosno oko 9500 kuna.

Studija traje 100 noći, a kandidati će u tom vremenu davati korisne podatke o svojim navikama spavanja. Uz to, morat će se pridržavati određenih pravila ponašanja. Neće smjeti gledati televiziju prije spavanja, a trebat će ograničiti i vrijeme koje provode na društvenim mrežama te na internetu.

Nažalost, za posao se mogu prijaviti samo indijski građani stariji od 25 godina.

Plaća od 15 tisuća kuna: Dobar posao na udaljenom otoku za one koji mrze sjediti u uredu Ronaldsay - 1 Ronaldsay - 3 Ronaldsay - 2 +0 Ronaldsay - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju