Ova se prestižna nagrada dodjeljuje osmi put, uz Hrvatsku nominirano je još devet zemalja: Francuska, Turska, SAD, Dubai, Italija, Španjolska, Portugal, Grčka i Tajland.

"Izuzetno smo ponosni na ovu nominaciju kojom smo učvrstili poziciju koju naša zemlja uživa na britanskom tržištu, a ujedno potvrdili da naše pojačane marketinške aktivnosti u Velikoj Britaniji daju odlične rezultate. Pozivam sve ljubitelje Hrvatske da iskoriste priliku i daju glas Hrvatskoj, koja je apsolutno zaslužila naći se na ovako važnoj listi", istaknuo je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Glasanje će trajati do kraja listopada, a o konačnom pobjedniku odlučuju čitatelji koji mogu glasati na idućem linka i tako ujedno sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj se mogu osvojiti ekskluzivne nagrade poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici. Osim u kategoriji najbolje zemlje, može se glasati u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

Dodjela nagrade održat će se u studenom, i to najvjerojatnije virtualnim putem, s obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju. Podsjetimo, The Times & The Sunday Times trenutačno su najprodavanije tiskane novine u Velikoj Britaniji koje dnevno čitaju gotovo tri milijuna ljudi, dok je The Sun jedna od najpopularnijih novina s mjesečnim dosegom većim od 37 milijuna čitatelja. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju